Canon'dan yeni DSLR modelleri

CHIP Online
27-04-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Canon, giriş seviyesi DSLR ürünleri serisine bu iki dikkat çekici modeli ekliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/can ... odelleri_40011.html

Canon giriş seviyesi tüketici DSLR ürünleri serisine iki yeni, birinci sınıf model eklediğini duyurdu. Yepyeni bir standart zum lensiyle tamamlanan bu yeni modellerin her ikisinde de dokunmatik ekrana tek bir dokunuşla elde edilen 18 Megapiksel (MP) çözünürlük kapasitesi bulunuyor.


EOS 700D Canon'un şimdiye kadar ürettiği en geliştirilmiş tüketici EOS modeli. 5 kare/sn. çekim becerisi, 9 noktalı tümü çapraz tipte kapsamlı bir AF sistemi ve Değişken Açılı Clear View II LCD dokunmatik ekranla donatılan bu model, fotoğrafçılık becerilerini çok daha ileri bir düzeye taşımak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçim.


Şimdiye kadar üretilen en küçük ve en hafif APS-C DSLR modeli olan EOS 100D modelinde ise bir dizi basit kontrol ve makine içinde, çekim yaparken yardımcı olan bir özellik rehberi yer alıyor. Bunlar, DSLR fotoğrafçılığı dünyasını ilk kez keşfeden kullanıcılar için son derece faydalı özellikler. Yeni EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, yeni EOS fotoğraf makinelerinin her ikisi için de ideal bir standart zum lensi. Yeni lens, EOS 700D ve EOS 100D kullanıcılarının fotoğrafçılık maceralarına başlamaları için ideal bir lens.


EOS 700D, Canon'un tasarlayıp ürettiği 18.0 MP APS-C Hibrit CMOS sensör ile DIGIC 5 görüntü işlemcisi tarafından destekleniyor. 5 kare/sn. çekim imkânı sunan EOS 700D hızlı aksiyon çekimlerinden harika gökyüzü veya aile üyelerinin ve arkadaşların güzel portre çekimlerine kadar, birbirinden çok farklı konu çekimlerinde ideal. Doğal 100-12.800 ISO hızı aralığına ek olarak EOS 700D, göz yanıltan az ışıklı ortamlarda çekim yaparken bile sahnedeki ayrıntıları çok büyük oranda yakalayabilecek kapasitede.


<span style="line-height: 1.6em;">.</span>


Tüm Konu: Canon'dan yeni DSLR modelleri

Kaynak: www.chip.com.tr