arkadaşlar öncelikle merhaba...
bana yukarıdaki yazdığım printer için sürücü gerekli..kendi sitesinde add on modüle diye var..indirdim kurdum ama olmuyor...kaspersky mi engelliyor diye kapatıp yine denedim(çünkü açıkken worm risk falan diye uyarı verdi)ama yine sonuç aynı..usb den bağlayınca usb bulunamadı diye uyarı veriyor...
sizlerden yardım bekliyorum...
canon pixma ip6220d için vista sürücüsü...
evet dostum ben de buradan aynen yükledim add-on-module olanı..os yi vista dili türkçe seçerek...kurulumdan sonra usb ye takıp yazıcıyı açınca usb aygıtı tanınmadı şeklide sağ alt köşede uyarı çıkıyor...takılı olan bir usb aygıtı çalışmadığından bu işlem tanımlanamıyor tarzında...
kasa nın önündeki USB leri deniyorsan birde kasanın arkasındaki USB lere tak ve pc ni yeniden başlat arkadaşım.en olmadı artık ürün destek hattını aramalısın.
evet hem öndeki hem de arkadaki girileri denedim...hepsi de çalışır durumda usblerin ama hepsinde aynı uyarıyı veriyor...
aldığım yer de sadece dijital fotoğraf makinelerinin destek yerini verdi(erkayalar)orada printer desteği yok diye biliyorum ama printer için canon destek merkezi nerededir acaba??
çok sağol arkadaşım yardımların için...
ben gold tan almıştım da erkayalardan yardım alabileceğimi söylediler..ama orası dediğim gibi sadece fotoğraf ve kamera ağırlıklı...senin verdiğin linkten 1-2 yerle irtibata geçeceğim yarın...
DRİVER ARAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYEM.ÖNCE ÜRETİCİNİN WEB,İNE YOKSA DİĞER SİTELERE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM..işte size onlarca site.yeni form açtım https://www.chip.com.tr/forum/tum-donanim-suruculeri-soruncozumleri_t30152.html