CASPER -CNTKP7450B DİZÜSTÜ

HPQ-User
02-11-2009, 10:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

CROCUS sormuş:
PC Mİ DÜN TEKNOSADAN ALDIM BERBARİNDE PC ÇANTASI MOUSE NOD32 ANTİVİRÜS PROGRAMI WİNDOWS 7 HOME PREMIUM YANINDA VERİLDİ VE YÜKLENDİ BİR KAÇ ARKADAŞIMLA KONUŞTUM AÇIKÇASI O KADAR CAHİLİM Kİ CASPER IN TÜRK MARKASI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM KİME SORSAM YA HP YA TOSHİBA ASUS VS DİYOR AMA KAFAM ÇOK KARIŞTI BİR ARKADAŞIM DAHA 15 GÜN ÖNCE CASPER NİRVANA ALMIŞ AMA TAM ALT TİPİNİ BİMİYORUM ANLADIĞIM KADARIYLA WİNDOWS 7 YÜKLÜ DEĞİLMİŞ VE KENDİSİ SANIRIM YANLIŞ BR KAÇ PROGRAM YKLEMİŞ VE DÜN CASPER BAYİNE ARIZA TELAFİYETİ İÇİN BAŞVURMUŞ WİNDOWS 7 YÜKLENECEĞİ SÖYLENMİŞ BAŞKA BİR ARKADAŞ 2 AY KULLANDIM AMA SONRA MEMNUN KALMADIM VE EXPER MARKAYA GEÇTİM DİYOR ,ZATEN BU KONUDA ÇOK DA NET FİKRİ OLMYAN BİR KİŞİ OLARAK DUYDUKLARIMDAN ÖTÜRÜ BİRAZ TEREDDÜTTE KALDIM..SİZCE NE YAPMALIYIM CASPER A GÜVENMELİ MİYİM YA DA BU MODELİ KULLANIRKEN DİKKAT ETMEM GEREKEN VE PCYE YÜKLEMEMEM GEREKEN PROGRAMLAR VAR MIDIR,DİZÜSTÜ PCLERDE TÜRK YABANCI MARKA GERÇEKTEN ÖNEMLİ MİDİR, ÇÜNKÜ AKTİF ÇALIŞAN KONGRELERE KATILAN VE YANINDA PC OLMAZ İSE OLMAZ DENECEK BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM(DOKTORUM)TEŞEKKÜRLER

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
INTEL CORE 2 DUO P7450 İŞLEMCİ 2.13 GHZ 1066 MHZ FSB 3MB L2 CACHE 4 GB DDR2 800MHZ BELLEK 320 GB SATA HARDDİSK 1GB NVİDİA GEFORCE G13M EKRAN KARTI 512 AYRILMIŞ BELLEK BLUETOOTH POZİTİF HDMI BAĞLANTISI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4

558memoli
02-11-2009, 11:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
250 mesaj

eğer bilgisayarı aldı iseniz ve pişmansanız aldğınız teknosa şubesine iade edebilirsiniz 1hafta içinde koşulsuz iade vardır. paranızı alırsınız direk arkadaşlarınızın dedikleri doğrudur alacağınız endüşük marka acer en yüksek toshıba olsun ben size toshıba almanızı öneririm  

Süleyman.
02-11-2009, 11:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Fena olmayan sizi idare edebilecek özelliklerde bir cihaz aslında ama daha iyi markalar var ve bunların arasında bence Casper'ın tercih edilecek bir üstünlüğü bulunmuyor. Sorun yaşayan da bir hayli fazladır. Bence ürünü iade edin ve 1600-1700 liraya başka marka ve model bir cihaz alın. Forumda zaten donanım bölümünde dizüstü bilgisayar ve bilumum masaüstü sistemler için fazlasıyla yardımcı olunuyor; marka, model vs...

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 02 Kasım 2009 11:28