ÖZELLİKLERİ
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Hızı 2.30GHz Turbo ile 2.90GHz
İşlemci Numarası 2410M
İşlemci Ön Bellek 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 2 GBVGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT540M
Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
Optik Sürücü DVD±RW Dual
Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
Ağırlık 2.8 KG
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza kampanyalı fiyatı 1400 tl f/p oranı ve kullanılan malzemlerin kalitesi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.özellikle ekran kartı hakkında şüphelerim var. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Casper diz üstü almayı düşünüyorum bakarmısınız ?
öncelikle yeni bilgisayarın hayırlı olsun bilgisayarın bence bu sisteme 1400 tl değer hiç bekleme diyebilirm ancak bende casper dizüstü kullanıcısyım dizüstü bilgisayarlarda dehşet derecede ısınma sorunu var bu sadece caspere özel değil bütün dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan bir sorun bilgisayarı alırken yanında birde soğutucu almanı tavsiye ederim mümkünse çift fanlı al tekrar hayırlı olsun
casper masaustu var bende ve bidaha makina alırsam kesinlikle ve ksinlikle casper almam
Ama Uzak dur
Bnm casper vardı Isınınca Kapanıyodu Keyfine göre Açılıyodu Sıcaktan Yan Kasası Eridi
Fanı Patlamıştı Kısaca Allah rahmet eylesin :D
Sakın Caser alma ...
Ben yeni laptop alıcam Yaa Sony yaa hp yada toshiba olucak ;) Asus da olabilir bu ay alıcam allahın izniyle.
bu insanlar boşa konuşmaz kardeşim bir bildikleri vardır bence dikkate almalsın
casper hic sevimli değil cocukluktan beri bizi kandırmışlar :D tavsiye etmiyorum 10 kullanıcının 9.9 u hic memnun deil....
Ben 2.5 yıl önce bir Casper aldım. İşim gereği ve bulunduğum ülke ile TR arasında ki saat farkı sebebiyle diz üstüm 24 saat çalışıyor (msn bağlantım olması sebebiyle) hem çalışıyorum hemde CALL OF DUTY GİBİ ağır grafikli oyunlar oynuyorum. Yeminle banamısın demedi hiç ısıtmadı. Bu kadar süredir çalışmadan yeni ısıtmaya başladı ventilatörü değiştirdim gene normale döndü. Şimdi ise TR'ye döndüğüm zaman i7 Casper alacağım gene..Ben şahsen memnunum. Ayrıca ventilatör değiştirmek için açtığımız zaman HP ile aynı olduğunu gördük..