casper format nasıl atılır

emre_inani
07-03-2011, 21:52   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
206 mesaj

yeni aldım laptop format atmak istiorum ama ilk aldıın günkü gibi driverları içinde  olsun içinde gelen yazılımlar olsun ıstıorum birde D : ye ayırdııım dosyalar  silinmesin istiorum
ilk sorum içinde windows warmıdır yada ilk günkü konumuna getirebilirmiiim
2.sorumcasper windows 7 cd si var onumu kullanmam gerekıo ayrıyetten dırıverların olduu cd var
3.denetım massasında kurtarma ordan windows kurma fln yapılıo galba  bıde eskısı gıbı cd yı takıp bılgısyarı kapayıp acılırken bi tusa bastan girilip c yi format  at d kalsın yapabilirmiyim bilmiyorum win 7 daha yenı kullanıyorum naaapmalıyım

Tolunay Kaymakçı
07-03-2011, 22:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Galiba ilk formatınız ? Fazla emin değilseniz kurcalamamanızı öneririm.

1 - Bilgisayarınızla birlikte gelen CD yardımı ile format atabilirsiniz. Fakat bundan önce yapmanız gereken dosyalarınızı yedeklemek. Çünkü dosyalarınız silinecektir. Yada D: ye yedekleyip, formatlarken orayı biçimlendirmeyebilirsiniz. Önerim başka bir yere yedeklemenizdir.
2 - Format bitince Driver CD 'nizden sürücüleri yükleyip yeniden başlatın.
3 - Dizüstünüzün altına yapıştırılmış olan etiketteki anahtarı ile Windows'u etkinleştirin.
Tamamlanmış olmalı.

Windows 7 Format Atma >> http://teknokedi.wordpress.com/format-atmak/win7format/

Tolunay Kaymakçı
07-03-2011, 22:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
479 mesaj

Bunlar uzun sürecektir haberiniz olsun.

emre_inani
07-03-2011, 22:43   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
206 mesaj

teşşekkür edri yardımın için mrk ettim hani laptopların içiçnde win 7  gelioo windows cd benımkının ıcınde  win 7 kurulum yokmudur  yanında cd verdıklerıne gore  fln takmadan ilk açtıgım günkü konumuna getire blirimiiiym şimdi format atsam tek tek driverlarıyla urascam oldumu olmadımı hangisi eksik bilemicem

Tolunay Kaymakçı
07-03-2011, 23:04   |  #5  
Yıllanmış Üye
479 mesaj

Malesef ki böyle birşey mümkün değildir.