Casper Gamemaster

semih520
20-04-2008, 12:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Herkese meraba.Öss ye hazırlanıyorum ve babama sınavdan sonra 4 milyara kadar sınırlı bir fiyatla bilgisayar aldırma kararını başarıyla sağladım.Gelin görün ki çok uzun süredir(liseden beri:)) teknolojiyi takip edemedim ve ürünlerin fiyat/performans oranlarını hiç bilemiyorum.Bu yüzden sizden yardım bekliyorum.
Öncelikle bilgisayarı tamamen oyun ve grafik için alıyorum.
Bu yüzden aklıma ilk gelen Gamemaster extreme idi ama  çok pahalı olduğu ve yakın zamanda casper ın listesinden çıkardığı bir ürün olduğu için ben de alamıyorum.Yalnız şimdi "Casper Game Master Quattro CGQ2660-4N35" diye başka modelini çıkardılar.fiyat ve özellikleri şöyle:

Ürün Özellikleri
İşlemci  : Intel Core 2 Quad İşlemci Q6700 işlemci hızı 2.66 GHz
İşletim Sistemi  : Orijinal Microsoft Vindows Vista Home Premium Türkçe
Ön Bellek  : 8 MB L2 Cache 1066 MHz FSB
Anakart  : NVIDIA nForce 750i SLI Anakart
Bellek  : 4 GB 800 MHz DDR2 HYPERX Bellek
Harddisk  : 1 TeraByte Sata Harddisk
Monitör  : 22 Wide LCD Monitör
Ekran Kartı  :2x512 MB NVIDIA GeForce 9600GT SONIC SLI Ekran kartı
Optik Sürücü  : DVD±RW DUAL
Mouse   : Logitech MX300 Mouse
Klavye   : Logitech MX3000 Klavye
Garanti Süresi : 24 Ay  
Kdv Dahil Fiyatı : 3.589,06 YTL
Havale İnd. (%5) : 3.409,61 YTL

Sizce bilgisayarın fiyat/performans oranı iyi mi yani bu paraya değer mi?Ayrıca ordaki klavye fareyi logitech in
G15 Gaming  Logitech klavye, G5 mouse serileriyle değiştirmeyi düşünüyorum onların fiyatı da şöyle:

Logitech G15 Keyboard English:167,04 YTL
Logitech G5 Laser Mouse :146,75 YTL

Yalnız çoğu arkadaşım aynı parayla çok daha iyi bilgisayarların toplanabileceğini ve ordaki işlemcinin yetersiz olduğu söylüyorlar.Klavye ve mouse yukardaki iki model olmak şartıyla sizce de aynı fiyata nasıl bilgisyarlar toplanabilir yalnız bilgisayara bu kadar para harcanır mı gibisinden yorumlar gelmezse sevinirim çünkü yıllardır bu bilgisayar için ders çalışıyorum:) şimdiden teşekkürler.