Acaba ? Yoksa kullanıcılar bilincli kullanmadığından mı sistem bozuluyor ?Ben de 1 yıl önce parasızlık yüzünden tereddüt ederek casper h70 minibook aldım.Vatanın standa açtıkları casper bozuktu açılıyor ve bir kaç saniye sonra kapanıyordu (:
Klavyeler yerinden fırlıyor, Çok ısınma problemi yaşanıyor vs..Ben casperı 3 sene önce aldım ve 3 senedir casper hakkında bi tane olumsuz yorumumu göremezsiniz yoktur çünkü kullandığım günden bu yana cok memnunum. / Casperlada uzaktsan yakından bağım yoktur.
Hatta şu an soğutucum standım bozuldu altını açtım oradan 10 derece kazanıyorum.
Ama dizüstülerde ısınma problemi genel bir sorundur bana şu sistem ısınmıyor dicek biri varmıdır ? Varsa gösterin gidicem incelicem crysis 2 oynucam, gta4 oynucam , cod oynucam bakalım nasıl ısınmıyormuş.
Bir notebook alırken en önemli unsurlar şunlardır;
1.Ihtiyaçlarınıza karşılık verecek
2.Klavyesi yazmaya uygun olacak(tuşlar ayrık olmayacak)
3.Garantisinin kaç ay olduğuna bakılacak Müşteri yorumlarına bakılacak
4.Pil süresi yüksek olacak(normal kullanım 3-3.5 saat yükte iken 2-2.5 saat arası)
5.Ve o notebooku gördüğünüzde onu seveceksiniz(Tasarımını sevmediğiniz bir notebook sizin notebooka karşı kullanım rahatsızlığı yaşamanıza neden olur
casper laptop özellikler
- 1
- 2
- 1
- 2