Casper Müşteri Hizmetleri 'nden

Kapalı Hesap (217108)
26-10-2011, 14:47   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
286 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

 25.10.2010 tarihinde Casper Müşteri Hizmetleri yazmış olduğum mesajı ve onların bana cevabını sizlere iletiyorum ;
 1-Benim Yazdığım Mesaj :
    Sn Müşteri Temsilcisi ; Bilgisayarlarınızın kalitesi hakkında son zamanlarda şüphe duymaya başladım . İnternette yer alan forumlarda CASPER BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ A.Ş.'nin kalitesiz olduğu hakkında bazı görüşler yer almaktadır . Okuduğum bu forumlarda bir kişi kalitesiz olduğu yüzünden tüm parçalarının değiştiğini söylüyor . Benim bilgisayarım ise çok fazla sorun çıkarıyor . Yavaş (hafızasında 208 GB boş olduğu halde ) bunun bir çözümü var mı yoksa benim de çok güzel deyip aldığım Casper gerçekten kötü mü ? İyi Günler 
 
  2-Casper Müşteri Hizmetleri Cevabı :
      
Merhaba Buğra Bey,
 
İnternet üzerinde olumlu ya da olumsuz birçok yorum bulunmaktadır. Yapılan her yorumda doğruluk payı bulunmamaktadır. Casper, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Bu sebeple ürününüz ile ilgili bir problem yaşamanız durumunda gerekli teknik destek tarafınıza sağlanacaktır. Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili ürününüzü Teknik Servisimize ulaştırmanızı rica ederiz. Ürününüzü  ücretsiz olarak Fillo Kargo veya Yurt İçi Kargo ile Teknik Servisimize ulaştırabilirsiniz.
Not: Ürününüzün onarım durumunu takip etmek için http://casper.com.tr/Page/Contact/TechnicalService.aspx linkini kullanabilirsiniz.
 
Saygılarımızla,
 
Casper Müşteri Hizmetleri
 
 Bu mesajdan siz ne çıkarırsınız bilemem ama beni ikna edebildiler . Ama kafamda kalan tek soru sikayetvar.com adresinde adamın birinin bilgisayarı bozulmuş servise göndermiş servis daha da beter etmiş . Anlamadım gitti !

NightFight
26-10-2011, 16:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Bende 2,5 yıldan fazladır Casper masaüstü kullanıyorum şu ana kadar hiç bir soun çıkarmadı

cilan878
26-10-2011, 16:26   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

Bilgisayar delisi değilsen problem çıkmaz zaten --NIGHTFIGT--
 
Evet kardeşim gerçektende berbat bir kalitesi var... Öncelikle tüm parçalar çin malı!!! Anakartlar genelde hep FOXCONN markadır... Ve bu anakartlar şu anda 70-80 liradan satılıyor. 1 sene kullandım yandı ve anakartı değişmek zorunda kaldım. Ekran kartlarının "BUS" ölçülerini sahte gösterdikleri gibi ekran kartlarının hepsini "MSI" marka koyuyorlar... 3 Sene öince aldığım pc 940 TL masaüstü CASPER... FOXCON ANAKARTI VARDI YANDI.... EKRAN KARTI SÜPER DEDİLER YOLDA KALMASSIN DEDİLER HİÇBİR OYUN ADAM AKILLI ÇALIŞMIYOR... SES YAPMAZ DEDİLER İŞLEMCİ DELİ GİBİ HEM ETRAFI ISITIYOR HEMDE KAFA YORUCU BİR SES ÇIKARIYOR...  Kısacası "MARKA" ya aldanıp masaüstü bilgisayar almıcan arkadaş.... O odam bilgisayarı sana 650 liraya topluyor... Bir de yetmemiş gibi üstüne 300 Tl kar payı koyup satıyor... Benşm bu konularda çok dilim yandı... Bu yüzden toplama bilgisayar almanı şiddetle tavsiye ediyorum!!! Saygılarımla...