arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum iyimidir özellikle kasası beni düşündürüyor bi de sesi kullanan birinin tavsiyelerini bekliyorum Casper NIRVANA 15.6" CPQ.I720-4L35P
• Intel® Core ™ i7 İşlemci i7-720QM
- İşlemci hızı 1.60 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile Maximum 2.80 GHz, 6MB Intel® Akıllı Bellek
- Intel® HM55 Chipset
- Kablosuz Ağ Bağlantısı
• Orijinal Windows®7 Home Premium (64 Bit)
• 4 GB DDR3 1066 MHz Bellek
• 500 GB SATA Harddisk
• 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
• 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)
• 1.3MP Web Camera
• DVD ± RW DUAL
• Bluetooth
• PCI-e Mini Card
• Multi Card reader
• 3X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI
casper NIRVANA 15.6" CPQ.I720-4L35P
casper adi bir marka DiyOrLar.. onun yerine samsung veya asusa bak bence.
dün tekonosaya gittim arkadaşımla yan yana bi toshiba bide casper notebook vardı casper ın özellikleri daha iyi olmasana rağmen toshibanın yarı fiyatıydı ancak ikisinide dokununca analadım toshiba kaya gibi sağlama tek bit esneklik oynama yok yani vursanız bişey olmaz gibi geldi bana ancak casper tuştakımı gıcırdıyo kasa esniyo ısınma sorunu vardı falan filan yani arada kalite farkı var forumda konu vardı sanırım fatih abi yazmışdı onun dedikler geldi aklıma o an foruma baka casper neden öenerilmiyor gibi bir konu vardı orda bulabilirsin
Casper, Exper, Crea, Packard Bell ve Acer önermem.
Bunun dışında Samsung R580 serisi, Asus N61JA piyasadaki en ideal ürünler.
http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
asusunda servisi işi yaş diyolar hani
O bilgisayar orjinalde Quanta TW9 dur.
Bios güncellemesini bulamazsın!!!
Batarya bulamazsın bulsanda kazık olur!!!
Malzeme kalitesi berbat!!!
Bilgisayarda klavye dışında hiçbir buton yok!!!
USBlerin hepsi sağda bir tane e-sata (aynı zamanda USB) portu solda
Bir müddet sonra taktığınız her usb cihaz fare kullanımını zorluyor elinize dolanıyor. Bir müddet sonra gıcık ediyor.
Kulaklık, mikrofon giriş-çıkışları da sağda
Parmak izi okuyucu yok, yüz tanıma yok, hiç bir şey yok:)
Ekran LED ama en dandiğinden.
Ekran kenarındaki takozlar dökülüyor.
Ekran kilitlenerek kapanmadığından bir müddet kullanımdan sonra açık kalıyor. Langır langır sallanıyor.
Bir müddet kullanımdan sonra kasada gıcırdamalar oluyor. Elin değdiği yerden ses çıkıyor:)
Ekstra bir yazılım yok (enerji, update ıvır zıvır) OSD gibi yardımcı yazılımlar yeni windowstan yeni windowsa güncelleniyor.
Servis konusunda bir kaç şanslı kullanıcı dışında memnun olmayan çok.
Diyelim ki bilgisayarının ramini kendin değiştirdin yada temizledin ileride bir arıza olursa servis ya kullanıcı hatası diyor yada garanti dışı bırakıyor !!!
Ucuz malın yahnisi yavan olurmuş