Casper Nirvana Ekran Kartı Değişimi/Sorunu

fat1hxxx
31-12-2010, 17:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Herkese merhabalar.Ben casper nirvana sahibiyim.Ekran kartım Geforce 9600M GS.Laptoplar konusunda pek bir bilgim yoktur.1 senedir laptop kullanıyorum.Son 6 aydır oynadığım oyunlarda çok düşük fps lerle karşılaşıyorum.Sims 3 ten tutun World of Warcraft a kadar bütün oyunlarda bir süre sonra arada fps çok düşüyor ve 1 dakika boyunca oynanamaz hale geliyor.yaklaşık 1-2 dakikada bir bu tekrarlanıyor.Kafam bayağı bi karıştı.Bi sitede sahip olduğum ekran kartının fan sorunları yüzünden ısınıp düşük fpsler vermeye başladığını okuyorum ekran kartı değiştirmek istiyorum.Başka bir sitede ısınma problemlerinin casper nirvanaların ortak problemi olduğunu okuyorum.Fanını açıp temizleyim desem denedim fanını dahi çıkaramadım sonuçta çok bi bilgim yok korktum.Hangisi doğru casperlarda mı bir problem var yoksa benim ekran kartımda mı?Laptopun altına harici bir fan aldım bayağı büyük,soğutması için.Gayet de işe yarıyor.Ekran kartını değiştirmeyi yeğlerim daha az masraflı.Ama hangi ekran kartlarını desteklediği hakkında da bir bilgim yok.Bilgisayarımın sistem modeli TW8/SW8/DW8.

Acaba laptopum hangi ekran kartlarını destekler?Şimdiki ekran kartım ayarında veya 1-2 gömlek üstün bir ekran kartı almak istiyorum yeterki sorunsuz olsun.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok önemli olucak benim için.Kolay gelsin.