casper nirvana notebook dvd sürücü sorun

HPQ-User
06-08-2008, 23:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ersels sormuş:
Sorunum ise nero 7essentials kullanıyorum. Laptop üzerinde takılı TSST Corp. CD-DVDW _ TS-L632D adlı bir dvd yazıcı var.bu yazıcı ilginçtir. basarılı cd dvd yazıyor (nero böyle diyor) cd tamam yazdıktan sonra okunuyor. fakat ilginç olan sanki yazma sınırı var gibi  ki yok ama sanki yaklaşık 2gb bilgiden sonrası dvd yazıldıktan sonra okunmuyor ne yazan laptopta nede baska bilgisayarda. clonedvd de de aynı durum. düşük hızda yazsam bile durum aynı. donanımsalmı yazılımsalmı anlayamadım. ama büyük sorun oluyor çünkü yedek alıyorum. büyük veri kaybı ve dvd israfı tabiki. yalnız bana sende sadece 2 gb bilgi yaz gibi bir cevap vermezseniz sevinirim. gerçekten zor bir durum bu. lütfen yardım edermisiniz sorunumu çözmem için. yardımcı oldugunuz için şimdiden tesekkur eder. iyi çalışmalar dilerim.saygılarımla.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
casper nirvana 14.1 ekran M54SE 1.73MHZ 2 gb ram 120gb hdd 256 ekran kartı işletim sistemi (XP+Vista+Linux)
üzerinde takılı TSST Corp. CD-DVDW _ TS-L632D adlı bir dvd yazıcı var.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; FDM)