arkadaslar bana yardım edin lütfen... casper alıcam aammma ekran kartı we anakart markaları konusunda tereddütüm war.... bilen warmı... birde casper önerirmsnz??
casper pc
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bence sakın o hatayı yapma.Marka bilgisayar alma..
Yani toplama bilgisayar al.Her parçanı kendin seç.Hem daha ucuza,hem de daha yüksek performanslı bir bilgisayar oluşturabilirsin toplamayla..
Bir de şu linke bak: https://www.chip.com.tr/forum/mutlaka-okuyun_t4935.html --->Moderatör Recep Baltaş`ın yaşadığı marka bilgisayar olayı.. kararını değiştirmende yardımı olacaktır.
daha dün hürriyet gazetesindeki casper reklamına baktım.1400 dolarlık pc de 6600LE gibi 120 dolarlık ekran kartı kullanmışlar ram lerde oem vesadece 512 mb yani aşırı pahalı uzak dur!
Bir de kampanya yapıyorlar: "günde 1 YTL`ye bilgisayar" diye..
İlk kez bilgisayar alacak insanları da böylece kafalıyorlar..Bir İktisatçı olarak "aşırı kar" ve bu "kazıklama zihniyetini" kınıyorum.. :)
casper bilgisayar sakın alma hocam ben aldım ve şu anda işkence çekiyorum aldığım günden beri sorun...
Arkadaşlar gerekeni söylemişler. Hazırdan kaçınmak lazım.
Her parçasını tek tek bilerek almalısınız.
slm, gecenlerde komsunun biri kArcelik marka bir pc almsilar. pesin 1600ytl ve sanirim 12 ay taksitle 1800ytl ye gelmis. toplama olarak parcalari hesapladim 970ytl cikti. hic abartmiyorum. buna benzer 3-4 vakka daha biliyorum. ozellikle anakartlari cok kotu. sistem sandra 2005 bile anakarti cozemedi.
kasper ile ilgili bir ornek: http://www.casper.com.tr/pageStr ... ype=2&intPageNo=113
gormus oldugunuz gibi burada da anakartin markasi belli degil. cunku bunu belirtmek islerine gelmez. zaten gigabit lan olmamasindan anlasiliyor. ve cift cekirdek islemcisi olan bu PC ye 6600LE yakisir mi hic? bunu alan kisi ogirlikli olarak oyun oynamak icin alir. ve hala daha internet paketi falan geliyor. bunun icin de 56k modem.
bu PC den alacaginiz performansi toplama olarak alacaginiz 1400YTL lik bir PC rahat rahat karsilar.