arkadaslar casperın yenı model core 2duo p serısı bi laptopunu aldım ama donma sorunu var sorunda su sekılde..
Bılgısayarı adaptoru ıle kullanırken herhangı bı sorun yok ama pılde kullanırken donma hıssedılıyor yanı oyunlarda yuksek programlarda falan anlasılıyor masaustundede fazla ıslem yaparken anlasılıyor.
Laptopta xp-vista-windows 7 butun ısletım sıstemlerını denedım yanı ayarlarla ılgılı bısı oldugunu sanmıyorum.
bı cok kez servıse gıtttı geldı degısen bısı olmadı. degısım ıstedım alay eder gıbı wındows tekrar yukleyıp sorun bulunamadı dıye gerı gonderıldı..
bu donma normalmı yoksa bı sorunmu var. yardımlarınızı beklıyorum..
Bu arada goren herkezın bılgılenmesını ıstıyorum.
Caspera 5-6 kez servıse gıttı elektroword magzasından almıstım.. bırcok kez gıtmesıne ragmen 3 servıs fısı verdıler daha sonra casperın merkezını aradım ve degısım ıstedıgımı 3den fazla aynı sorunla gıttıgını soledım. degısım yapamıcaklarını 1 seneyı dolduran urunlerın degısım olmadıgını gıbı seyler sacmadılar.. Ve tuketıcı haklarına sıkayet edıp dava edıcegımı soledım.. Istedıgınız yere goturun dedıler..
Tuketıcı haklarına gıttıgımde tum servıs fıslerını ıstedıler elektroword fırmasından ıstedıgımde casperdan alabılırsınız dedıler.. casperı tekrar aradıgımda urununuz servıse hıc gırmedıgı bılgısı geldı.. Servıs kayıtlarını sılmısler...
Kısacası eger bu genel bısıyse kı hıc sanmıyorum baya baya donma yapıyor ben hıc boyle bısı gormedım. eger sorunsa bu ısın pesını bırakmıcam.. unıversıte okudugumdan ılgılenemedım ama tatıle gırdıgınde ugrasıcam..
Herkeze onerımm kımse casper almasın ben yandım baskası yanmasın.. Boyle bısı ben hıcbır elektronık esyada gormedım.. casper hakkında sorunlar oldugunu soyledıler ama ınanmamıstım hakıkaten ne servısınde hayır var nede urettıklerınde resmen ınsanla oyun oynuyorlar..
Okuyanların cevrelerınıde bılgılendırmesını ısterım ..
Tesekkurler.. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum..