arkadaşalr bu direksiyonu pc görüyor ama hardtrackta olmuyor sürücüsünü 50 kaldırıp kurdum olmadı ne yapabilirim işetim sistemim vista home pre 32 bit önceden sorunsuz kullanıyordum
casper twinturbo direksiyon yardım
sende cd si var mı
bende logitechin CDsi var istersen sana cdsi yoksa yardım edebiliri
arkadaşlar çok acil dvd player portable ihtiyacım var bilenleriniz varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum
yaristanbularkadaşlar çok acil dvd player portable ihtiyacım var bilenleriniz varsa lütfen önerileriniziİstanbul Beşiktaş'ta Teknosa'da 150 TL'ye var , kaçırmadan alın !
teknosada vede 150 tl markası ne bunun ya yanlışınız olmasın portable olanlar nerden baksan 280 tl gibi fiyatlarla başlıyor ama genede bakacam sağol arkadaşım netten nasıl bakarım
yaristanbulteknosada vede 150 tl markası ne bunun ya yanlışınız olmasın portable olanlar nerden baksan 280 tl gibi fiyatlarla başlıyor ama genede bakacam sağol arkadaşım netten nasıl bakarıNetten bakamazsınız , Tehşir ürünü
oyundan direksiyonu aktif ettiniz mi + oyunun direksiyon desteği (warmı bilmiom) olmayabilir
hurd trackda olması lazım diye hatırlıyorum universiede iken oynuyordum ama pek zevkli oldugunu söyleyemeceğim sayet yanlış hayırlamıyorsam :S
direksiyon setini kurduktan sonra oyunu açınız options içerinde controller olması oradan direksiyon setini seçerek tusları kendinize göre ayarlayın ve oyuna o sekilde giriniz.
oyunun direksiyon desteği var optionsta eskiden 4inwhell diye çıkıyodu şimdi aktif oomuyo disablet var başka seçenek yok sorun bu zaten oyun kumandalarında 4inwhell gözüküyor aygıt yyöneticisinde evrensel usb aygıtları içinde çıkıyor hib uyumlu oyun kumandası diye ama oyunda yok çıldırcam