Talep formunu doldurdum ama aklıma takılan bişey var.Şimdi bu elemanlar bana 32 bit yollarlasa çok kötü olur ne yapmam lazm yardımcı olurmusunuz?
Casper Ve Windows7 Talep Formu
- 1
- 2
Şu an vista home premium yüklü 32 bit 32 bit mi göndericekler yani?:S
64 bit istiyorum ben napmam lazım 4 gb ram var 4 ünüde görsün diye win7 ye geçicem 32 biti napıyım ya:S
isteyin sizde ?
İşlemcim 64 bit i destekliyor , 64 bit verin diyemez misiniz ? :)<
Makina dizüstü de .. nasıl isticem işte bi telefon numarası bulamadm..:S e mail mi atayım nereye atayım bilmiyorm bu konuları ilk kez yapıyorm zaten
Hafta Sonu çalışmıyolarmış yaw ptesi arayayım en iyisi
bilgisayarda 4 gb ram var ama yanında 32 bit işletim sistemi veriyolar..şimdi yükseltme için 64 bit win 7 gelsede işletim sistemi vista 32 bit olduğu için yükseltemeyeceğim..korsan vista 64 bit yükleyip ordan yükseltme yapsam bi sorun çıkar mı acaba?
ya anlamadııgm 32 bit koycaksan nie 4 ram koyuyosn bende korsan alcam
CASPER bu, bilir işini.
Hayır arkadaşlar. Casper müşteri hizmetlerini arayın. Misal ben Ağustos ayında aldığım laptopta home premium 32 bitlik yerine 64 bit sürümü istemiştim. Kargoya veriyorlar dvdyi siz de kuruyorsunuz elinizdeki seri numarası ile. Windows 7'de de aynı şey geçerli olacak. 32 bitlik sürüm geldikten sonra 64 bitlik sürüm isteğinizi belirtin arayıp, yollasınlar. Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyelim.
Ayrıca Windows 7 dvdlerinin dağıtımına başlandı, elime geçti home premium sürümü.
Casper bana dvd yi 50 günde gönderdi şimdi 64 bit için tekrar geri döndüm casper a resmen salak yapıyorlar sanki konuştuğumuz kişiler bir bilgisayar firmasının elemanları değilde sokaktan çevirdiğimiz herhangi biri. Herkes bilgim yok diyor ne sorsam. aslında fena taktikte değil hani.
DVD elinize geçmeden Casper ile görüşmenizde fayda var, baştan 64 bit yollamaları daha iyi olur.
Ama 32-bit gönderseler dahi size verilen lisans anahtarı ile Home Premium 64-bit'i etkinleştirebilirsiniz. Lisans anahtarları mimariler arasında fark göstermez, sadece sürümleri ayırt etmeye yararlar. Tabi böyle yaparsanız Windows 7 Home Premium 64 bit'i temiz bir kaynaktan indirmeniz gerekiyor. Lisans anahtarı konusunda içiniz rahat olsun. Bir lisans anahtarı aynı sürümün (örn Home Premium) her iki mimarisini de (32/64 bit) etkinleştirir. Fakat şunu unutmayın, sadece tek bir etkinleştirme hakkınız var. Her ikisini de kullanamazsınız.
müştei hizmetlerini arayarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü benim pc de Casper genelde müşteri hizmetlerini arayark hallediyorum problemleri hatta orjinal cd yi kaybettiğimde telefonla istedim ve kargo ile ücretsiz gönderdiler
- 1
- 2