arkadaslar ben casper 2.0 megapiksel cam kullanıyorum ve sorunum şu pc ye tanıtamadım yeni donanım bulundu usb devıce diyor cd bozulmuştu bilgisayarcı bana orjinal cd sinden flash diske attık dosyaları kuruyorum ama gine olmuyor acaba cameradamı sorun saygılar
casper web cam sorunu
cd takılıyken aşağıdaki yeni donanım bulma sihirbazına gir ve ordan tanıtmayı dene bakalım birde olacak mı?
bende de caper war (1.3) ama o sorun yapmıyor orjinal cd yi takıyorum yüklüyorum sorun olmuyor...
kamerandan da olabilir....bilemiyorum....
Bozuk veya hasarlı ( CD ) lerinizin içindeki verilerini bu program sayesinde kurtarabilirsin ....
download: http://www.indirmeli.net/indir/8150/bad-cd-repair-pro-3.0.html
Selam web camın bozuk olabilir öncelikle bunu söyliyeyim webcamla ilgili programı program ekle kaldır dan kaldır. Pc yi yeniden başlat Wista kullanıyorsan ftp://213.194.123.227/Webcam/2.0 ... 0vista%20driver.zip bunu kullan ve önce programı tamamen kur sonrada yüklenmesini bekle eyer xp kullanıyorsan ftp://213.194.123.227/Webcam/2.0 ... m%20xp%20driver.rar önce bu programı kur sonrada web camı takınca donanım bulundu der yeni gelen ekrandanda yeniden dosya nın olduğu yolu seçerek yükle yinede çalışmıyorsa götür hemen değişirler..
arkadaşlar bide bana yardımcı olun ya vista kullanıyorum kameramın cdsini okttum tanımladım program eklendi ama kamera açılmıyor kamerayı başka bi bilgisayrda denedim açılıyor şimdi kendi pcmdeki kamera programını silip yeniden kurmak istıyorum silinmiyor acil yardım lütfennnnnnnnnnnn