Casper Windows 7 Upgrade Seçeneği
- 1
- 2
Casper Neo , Casper Nirvana kullanıyorum ve gayet memnunum.1 kez bile sorun yaşamadım ne servisle işim oldu ne de başka birşey ??? Ama müşteri hizmetleri çok iyi ücretsiz olarak Windows Vista 64 bit sürüm yollamışlardı kargoyla... Niye sordunuz ki
Sorun yaşamamanıza sevindim ama maalesef o kadar da iyi değil Casper.
Sattıkları monitörlerin tepki süresi, kabloların kalitesi, anakartların kalitesi, belleklerin gecikme süresi ve ürün fiyatı...Bunların hepsi çok fark ediyor...
Monitörleri falan bilemem ama şu anda Türkiye'de birçok firma bilgisayarları Clevo'dan alıyor ve üstüne CASPER EXPER MONSTER etiketlerini yapıştırıyor.Burada kalitesiz mal üreten firma varsa o da Clevo , casper üretmiyor çünkü.Ama ben oyun falan oynamadığım için kalitesini bilemem tabii ki ben sadece MSN İnternet Office uygulamalarıyla iş yapıyorum ve işimi görüyor , siz daha profesyonelsiniz ;)
Bende hazır pc alma gafletine düştüm bir de alırken işletim sistemine de bakmadım. Home Basic'ti. Bu yüzden Win7'ye de geçemiyorum orjinal olarak, korsan kullanmakta istemiyorum:S Win7 alamayacağıma göre ben vista'ya mahkumum:) Gerçi vistada da bi sorunum yok:)
Monitörleri falan bilemem ama şu anda Türkiye'de birçok firma bilgisayarları Clevo'dan alıyor ve üstüne CASPER EXPER MONSTER etiketlerini yapıştırıyor.Burada kalitesiz mal üreten firma varsa o da Clevo , casper üretmiyor çünkü.Ama ben oyun falan oynamadığım için kalitesini bilemem tabii ki ben sadece MSN İnternet Office uygulamalarıyla iş yapıyorum ve işimi görüyor , siz daha profesyonelsiniz ;)Clevo ne kadar para verirseniz onu yapıyor. Birçok yabancı firma bunlara dahil. Bu durumda az para verenlere kalitesiz ürün yapıyor ;)
casper masaüstü bilgisayarın en ilgi çekici tarafı kasa malzemesi görünümü. 10 TLlik kartokucuyu 10 sn lik reklama sokan zihniyet nasıl bir bilgisayar üretebilir ki? açsanız baksanız içinde ki anakart en dandik bilinmeyen marka ekran kartı ramiyle anılıp en dandiğindendir. kusura bakmayın arkadaşlar ama hazır bilgisayar alanlar çok yanlış yapıyorlar, aynı işlemci kaliteli bir anakartta çalışsa eminim daha yüksek bir başarım sağlar.
casper masaüstü bilgisayarın en ilgi çekici tarafı kasa malzemesi görünümü. 10 TLlik kartokucuyu 10 sn lik reklama sokan zihniyet nasıl bir bilgisayar üretebilir ki? açsanız baksanız içinde ki anakart en dandik bilinmeyen marka ekran kartı ramiyle anılıp en dandiğindendir. kusura bakmayın arkadaşlar ama hazır bilgisayar alanlar çok yanlış yapıyorlar, aynı işlemci kaliteli bir anakartta çalışsa eminim daha yüksek bir başarım sağlar.Kimin* umrunda ki?*Casper, Exper, Datron, Crea.....
Evet Casper bilgisayarlar reklamlarında kendilerini prestijli bir firma olarak tanıtıyolar ama şirketimizde kullandığımız için biliyorum. Bu yüzden de uzak durulmasını tavsiye ediyorum. :)
Uygun donanımlara sahip bir toplama bilgisayar her zaman ( bahsi geçen [ *Casper, Exper, Datron, Crea..... ] markalardan ) çok çok daha iyidir.
- 1
- 2