arkadaşlar ben yeni bilgisayar alcağım.Sizce expermi alayım caspermı hangisini önerirsiniz ?
şimdiden teşekkürler...
caspermi expermi ?
parçaları yazsana :D casper mi expermi diye soru olmaz :D
çok dandik bi markanın iyi makinasıyla casperin en kötüsünü karşılaştırırsın casper kötü olur o zaman :D
sistem özellikleri önemli anlayacağın.anakart-işlemci-ekran kartı-ram-fan sistemi-psu önemlidir
İkiside aynı topun kumaşıdır derler ya he o işte ikiside dandik iki markadır he karşılaştır dersen Casper derim .
Ayrıca benim bu karşılaştırmam tek bir bilgisayara göre yapılmamıştır çünkü belirmemişsin onda bütünsel olarak değerlendirdim.
1.PC adlarını yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
2.Düşündüğünüz iki PC ile aynı fiyatta ancak daha kaliteli toplama PC'ler yapılabilir.
ikisi de değil. zorunda kalırsan casper.
arkadaşlar ben toplamamı yapıyım demedim.Marka olarak sizce hangisi daha kaliteli, daha sorunsuz ?
özellikler daha belli deyil
Marka olarak Casper derim... Exper alan arkadaşlarımın çok memnun kaldıkları söylenemez...Casperdan daha olumlu cevaplar geliyor ama buda onu iyi bir marka yapmaz...Ancak Casper kullanmış biri olarak Casperda sorun yaşadığımı söyleyemem.Casperdan gayet memnundum....Ne kadar zıt görüş gelsede bence Casper sanılanın aksine iyi bir marka...Fakat hiç hatası yok değil.
Casper mi Yada Exper mi Yada Hasan,Hüseyin' mi bilmem. Ben güce önem veririm. Güçlü olanın yanında olurum. ( MARKA'NIN ) degil. İki ürün varsa Biri Casper sa Diğeride Exper'se Hangisi daha güçlüyse + fiyat performansı taşıyosa onu alırım. Casper Nirvanaymış Bilmem neymiş Bilmem neymiş. Nirvanasından banane İmzamdaki Sistem Nirvanayı Yerden yere çarpar. Ben Markaya degil Güce Para veririm. Sizde Öyle yapın.
Casper daha iyidir sadece Exper'den
Casper kullanmadım ama Exper ve hizmetinden şu ana kadar memnunum.
aman diyorum!! aman Exper olmasın!!! ;)