Merhaba arkadaşlar atı radeon hd 6350 kartını kullanmaktayım ve bilgisayarımda catalyst control center diye bir program yüklüydü bu programı açtım ve ordakı ayarları biraz kurcaladım ve ekranım suanda karıncalanmıs halde televizyon karıncalanır ya hani siyah beyaz bendekı renkli karıncalanma nasıl düzeltebilirm bunu yardımcı olucak varmı ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yükledim ama yine aynı ekran kartı driverini kaldırdıgımda öyle bir şey yapmıyor o ayarları tekrar düşürmem gerek nasıl yapabilrm.O programa girince hemen karıncalanıyor.
Catalyst Control Center Problemı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
evet yüklü kardeş ama girince hemen ekran karıncalanıyor.silincede onla beraber ekran kartı driveride siliniyor.ekran kartı driverini tekrar yükleyince tekrar oluyor.
OP Yeni Üye
47 mesaj
OP Yeni Üye
47 mesaj
kardeş ya internet sayfasını açınca hemen ekran gıdıyor nolucak ?
OP Yeni Üye
47 mesaj
OP Yeni Üye
47 mesaj
kardeş hızlı olup ekran gitmeden o catalyst control centerı kaldırdım suanda bır sey olmuyor bakıyım yapcakmı yıne inşallah yapmaz suanda bir sey yok :D
revo ile kaldrırsaydın keşke programı gönderdim kursaydın hemen birde acele edip speccy ile ısıyı ölçebilirsen iyi olur.http://www.piriform.com/speccy