arkadaşlar bu konuyu açma ihtiyacı hissettim kendimde
bu adam kim diye anket yapıyoruz
ankette az şık var ama yorumlarda biri bana şunu da ekle dedikçe şıklara ekleyeceğim
şimdilik aklımda en ağır basan iki kişi var onları ekledim
hadi başlıyoruz
cCcBozkurtcCc'nin kim olduğunu tahmin etmece :D
Battousai vs Kenshin açıklamasaydık keşke :D
Sekisila bu kadar şeye rağmen gelip de bizle gülüyorsan yazık sana.
Ayıptır yav.
Bu amd intel yüzünden artık foruma giresim yok aga
adamlar babasıının malı gibi savunuyorlar
Merak ediyorum acaba kazançları nedir ?
Anası babası terbiye göstermemiş almış internet bi tane kıytırık kasa vermiş eline salmış internet alemine
4 kişi var adamların babası sanki adam öle savunuyorki bi yerlerini yırtıyor
Adamlarda utanmada yok arkadaş
Sözüm meclisten dışarı siz alınmayın dostlar artık sigortalar kısa devre yaptı
kesko, abi adamlara maaş bağlamışlar
800 TL + full akbil
kesko, abi adamlara maaş bağlamışlarŞu foruma sırf abi kardeş gördüğüm insanları görmek muhabbet etmek için giriyorum..
800 TL + full akbil
Üşenmeyecem yazacam isimlerini
MR_YAMYAM,Okinkurt,A.C.T,Kötü Adam(la pek sohbetim olmadı ama saygılı seviyeli insan),Viking20 (pek sohbetim olmadı paylaşımları güzel sağlam oluyor) son_goku,faceman
Battousai vs Kenshin,Cpt Macmillan,hakean,yunus07,alperen12,bosluk,ramcixx,MrChromosty,liberty city
DETROID_35 (arada amd intel yüzünden tartışırız ama şakalaşarak kalp kırmayarak.saygı çerçevesinde)
witchking,ekran kartı
Üste saydığım üyelerin yarısından çoğu arkadaş listemde var aslında daha çok arkadaş vardıda baya girmiyorlar foruma nedeni ise bu amd intel kavgaları yüzünden..
Birde ezgi var şarkı paylaşır arada takılırım ona kızdırmak için şarkı güzel değil vs :D
Edit; ismini yazmadıklarım çoktur ama sohbet etmediğim veya bir konuda karşılıklı saygı çerçevesinde tartışmadığım insanların isimlerini yazmadım
Geçen ekran kartı ile tartışma oldu aramızda ama kalp kıracak biçimde değilSon Düzenleme: Kapalı Hesap (91855) ~ 16 Mayıs 2012 18:39
beni de dahil ettiğin için teşekkürler abicim.
kötü adamı ben de çok sevdim yav
yazdıklarının hepsini seviyorum ama alperen12 çıkaramadım ?
İşte isim vermeyi bundan sevmiyom unutunca böle oluyo
Şu foruma sırf abi kardeş gördüğüm insanları görmek muhabbet etmek için giriyorum..böyle şeyler yazıyon. sorduk mu? deyince bize kızıyonuz.
MR_YAMYAM,Okinkurt,A.C.T,Kötü Adam(la pek sohbetim olmadı ama saygılı seviyeli insan),Viking20 (pek sohbetim olmadı paylaşımları güzel sağlam oluyor) son_goku,faceman
Battousai vs Kenshin,Cpt Macmillan,yunus07,alperen12,bosluk,ramcixx,MrChromosty,liberty city
DETROID_35 (arada amd intel yüzünden tartışırız ama şakalaşarak kalp kırmayarak.saygı çerçevesinde)
witchking,ekran kartı
Üste saydığım üyelerin yarısından çoğu arkadaş listemde var aslında daha çok arkadaş vardıda baya girmiyorlar foruma nedeni ise bu amd intel kavgaları yüzünden..
Birde ezgi var şarkı paylaşır arada takılırım ona kızdırmak için şarkı güzel değil vs :D
Edit; ismini yazmadıklarım çoktur ama sohbet etmediğim veya bir konuda karşılıklı saygı çerçevesinde tartışmadığım insanların isimlerini yazmadım
Geçen ekran kartı ile tartışma oldu aramızda ama kalp kıracak biçimde değilsorduk mu ha sorduk mu?
Şu foruma sırf abi kardeş gördüğüm insanları görmek muhabbet etmek için giriyorum..Saol abi.Benide unutmadığın için :)
Battousai vs Kenshin,Cpt Macmillan,yunus07,alperen12,bosluk,ramcixx,MrChromosty,liberty city
witchking,ekran kartı
Geçen ekran kartı ile tartışma oldu aramızda ama kalp kıracak biçimde değil
böyle şeyler yazıyon. sorduk mu? deyince bize kızıyonuz.SORSAN KAÇ YAZAR SORMASAN KAÇ YAZAR ?sorduk mu ha sorduk mu?
(SENİ TINLAYAN KİM ?)
millete küfrü basıp özür dilemelerle kendini onlara affetirirsin ama sakın bnm yoluma çıkma kfr etme yani o bilgisayarı eline verenler bile pişman olur..
hayatımız millete dava açmakla geçiyor zaten
ADAM OL AKILLI OL SANAL DİYE KİMSEYE ARTİSTLİK YAPIP KFR EDEMEZSİN KIRARLAR O PARMAKLARINI
OK
Ailende seviniyordur oğlumuz var diye bilmiyorlarki sitelerde millete kfr ettiğini yazık...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (91855) ~ 16 Mayıs 2012 17:10
Bildiğin ilkokul-liseli lafları bunlar.
Sorduk mu nedir. tek sen yoksun bu forumda mesaj bizi olumlu yönden seni de olumsuz yönden ilgilendiriyor.
Belki de zoruna gitti.
Bildiğin ilkokul-liseli lafları bunlar.Dostum koyver gitsin laflarından belli oluyor ne olduğu bunun gibiler ailesinden ilgi göremeyince orda burda milletten ilgi beklerler salatalık bile bunlardan daha edeplidir
Sorduk mu nedir. tek sen yoksun bu forumda mesaj bizi olumlu yönden seni de olumsuz yönden ilgilendiriyor.
Belki de zoruna gitti.
SORSAN KAÇ YAZAR SORMASAN KAÇ YAZAR ?abi saol
(SENİ TINLAYAN KİM ?)
millete küfrü basıp özür dilemelerle kendini onlara affetirirsin ama sakın bnm yoluma çıkma kfr etme yani o bilgisayarı eline verenler bile pişman olur..
hayatımız millete dava açmakla geçiyor zaten
ADAM OL AKILLI OL SANAL DİYE KİMSEYE ARTİSTLİK YAPIP KFR EDEMEZSİN KIRARLAR O PARMAKLARINI
OK
Ailende seviniyordur oğlumuz var diye bilmiyorlarki sitelerde millete kfr ettiğini yazık...
bu arada ben liberty city buda öteki üyeliğim 2 üyeliğim var sitedeSon Düzenleme: Kapalı Hesap (91855) ~ 18 Mayıs 2012 17:37