asimileci kardeşim bu program pc yi tam bilmiyenler için tam bir tuzak bunun yüzünden felç oldum onda kurmasın arkadaslar ne zaman kendilerini geliştiriler o zaman kursunlar
CCleaner 1.41.544 Türkçe
- 1
- 2
ccleaner la silinen dosyalar ve register kayıtları zaten gereksizdir.ccleaner sorunsuz programdır.
6 aydır kullanıyorum sorun çıkartmadı
o zamana advanced windows care kullan oda çok süper içinde herşey var.
aydınlattığın için çok teşekür ederim kardeşim
asimilecinasıl hata veriyor
işletim sistemin ne.
örnek verim benim bilgisayarımın içinde büyük bir arşiv var ben indirdiğim programların kullanım anlatımıları ile o dosyaya kaydediyorum bu programı kurdum ve birdün o dosyalara ihtiyacım oldu arşivime baktım uçmuş hepsi onları tekrar yerine koyana kadar ak la karayı seçtim mevzu bu
ccleaner o dosyaları silmezki senin virüs programın silmiş olabilir belki içinde virüs vardır,
bu program sizin dosyalarınızı silmez,
sistemdeki gereksiz temp ve temporary internet files dizinlerinin içeriğini siler,zaten onlar gerekli dosyalarda değildir.atıl dosyalardır...
ben de yeni indirdim geçenlerde gerçekten iyi program.bu tarz pratik programlara ihtiyaç var.
harika program çok işe yarıyor herkese tavsiye ederim
advanced windows care i de deneyin bakalım birde oda çok güzel hemde bedava hemde türkçe hemde herşey içinde çözüm boyutu da
5 mb. sadece
ccleaner gibi temizlik programımı?
içinde bilgisayarı rahatlatmakla ilgili herşey var
iobit smart defrag var birde o ayrı bedava vede türkçe kullanıyorum memnunum.
yeni versiyona güncelleme yapılmıştır.
- 1
- 2