Bildiğim kadarıyla bu program bilgisayardaki gereksiz dosyaları siliyor.Fakat ben şöyle bir şey duydum bu program bazı önemli sistem dosyalarını da siliyormuş bu nedenle dosyaların yedeğini almamız gerekiyormuş.Bu doğru mu?
CCleaner ile ilgili soru
Kayıt defterini temizlerken bazen silebiliyor evet ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve hiç öyle bir şey olmadı yinde bu işlem sırasında yedek almak isteyip istemediğini sana soruyor istersen seçtiğin bir yere kaydedebilirsin daha sonra hernagi bir sorunda bu yedeği geri yüklersin sen yinede fazla kayıt defterini teemizleme ve daha profesyonel programlar kullan ccleaner çerez temizliği konusunda iyi olan bir programdır.
Yada en iyisi ben sistem geri yükleme noktası oluşturayım.:D
Kayıt defterini temizlemek için daha güvenli bir program seçmen en mantıklısı olur.
Diğer yandan bu yedeği bir yere yükleyebilirsinde boyutu 26/30 kb gibi bir şey fazla yer kaplamaz.
Bildiğim kadarıyla bu program bilgisayardaki gereksiz dosyaları siliyor.Fakat ben şöyle bir şey duydum bu program bazı önemli sistem dosyalarını da siliyormuş bu nedenle dosyaların yedeğini almamız gerekiyormuş.Bu doğru mu?Bu programı güvenle kullanabilirsiniz.Bu güne kadar şikayet edeni pek görmedim.Kendi alanının en iyi programıdır.Bazı forumlarda ince ayarları mevcuttur.O ayarları yaparak kullanırsan daha verimli olur.
ccleaner son sürüm asla gerekli olan bir şeyi silmez güvenle kullanabilirsiniz
bnecede cclenear çok iyi gerçi girdiğin sitelerin login lerini silmese daha iyi :)tekrar nick ve parola yazma derdi oluyor onun haricinde çok iyi bencede..
ben şimdiye kadar hep ccleaner kullandım ve gerekli bir şey sildiğini görmedim
yanlış yazmışım =) düzelttim
arkadaşlar örnek di elim nero 9 kuruyorsun bunun kurulumu 1 saate yakın o esnada CCleaner çalıştırdın kayıt defterinde secilli sorunları çözdedin işte o anda daha kurulum esnasında olan programın kayıt deterinde girdileri geriksiz sayıp siliyor ama normelde silmiyor gerek li olan birşeyi