Evet arkadaşlar bunu soruyorum FREE sürüm ile PRO sürüm arasındaki fark ney bilen var mı? Yasal kullanıyorum bir ara kampanya vardı oradan key ve kendime özel kullanıcı adı almıştım ama bu FREE ile PRO arası farkı çözemedim bilen varsa lütfen söylesin.
Ccleaner Professional farkı nedir?
Ccleaner Free
hızlı Bilgisayar
Gizlilik Koruması
Ccleaner Professional
hızlı Bilgisayar
Gizlilik Koruması
Gerçek zamanlı izleme
Otomatik Güncelleştirmeler
Birinci Sınıf Destek
Ccleaner Professional Plus
hızlı Bilgisayar
Gizlilik Koruması
Gerçek zamanlı izleme
Otomatik Güncelleştirmeler
Birinci Sınıf Destek
Disk Birleştirme
dosya Kurtarma
Hiç bir fark yok sadece otomatik temizlik yapıyor ve PC yavaşlatıyor. Eğer gerçekten ciddi bir temizlik istiyorsan CCleaner Technician Edition dene.. Ama unutma en ufak hata önemli dosyaları silebilir, bu yüzden dikkatli ol. Tehlikeli bir yazılımdır her şeyi siliyor... Masaüstü biranda tertemiz olur resimler müzikler ne varsa gider. Bilginize sunarım.
Win7 ve sonraki işletim sistemlerinin dahili otomatik temizlik mekanizmaları mevcut, bu tip programları kullanmak sisteminizde ciddi sorunlara yol açabilir. temp vs gibi geçici dizinlerin silinmesi sorun oluşturmasada registry üzerinde yapılan harici müdahale ilgili programların yada genel olarak bütün sistemin hatalı yada kararsız çalışmasına neden olabilir, ne yaptığınızdan çok emin değilseniz bu tip programları kullanmayın, eğer win98 2000 veya xp kullanmıyorsanız zaten herhangi bir fark hissetmezsiniz.