viking20 abi sen nerdesin yaa bende seni arıyorum kac gündür walla seni gördüm mutlu oldum
CCleaner programı nasıl yorum lütfen
- 1
- 2
bu arada CCleaner programı ile ilgili yorum yapanların tümüne teşekkür ediyorum
ccleaner çok küçük boyutlu ve çok iyi bir program.. hiç bir zararını görmedim(şimdilik:)
hiç bir zararı yok son surumunde zaten tum vıstaya uyumluluk problemlerıde cozuldu bır gun bıle pc ye herhangı bır zararı olmadı
gokalpyilmaz5 paraneye dayanarak bu yorumu yapıyorsun açıklarmısın?
ali fuat sana katılıyorum ccleaner her pc de olması gerken bir program herkese tavsiye ederim
mrb arkadaşlar bende bu programı indirdim ve sonradan sildim yalnız geri dönüşüm kuutusunda sağ tıkladığımda geçmiyo onu nasıl yok edebilirim
ccleaner'ı yeniden kur sonra programda secenekler kısmından kaldır geri dönüşüme gel kalkmış mı diye daha sonra programı sil:) doğru uninstall olmamıştır.Bi dene olacak mı?;)
uydurmak gibisi yok
anlamadınız demek istediğimi programı kaldırdıktan sonra geri dönüşümdekileri silmek için sağ tıklıyoruz ya orda boşalt yazan yerin üzerin de ccleaner aç ve ccleanerla sil diyor ama ben programı sildiğim halde orada duruyor ben o yazıyı nasıl sileceğiz diye soruyorum şimdiden tşkler...
arkadaslar CCleaner bu program nasıl güzel sistem hızlandırırmı hantallaşmış windowsu hareketlendirirmi lütfen yorumlarızı eksikcleaner alanında çok iyi bir programdır,sistemde boşuna yer kaplayan gereksiz dosya,kalıntılar ve registry hatalarını bularak sistemin daha stabil ve performanslı çalışmasını sağlar,ccleaner'in yanında alternatif olarak Tuneup 2009 programını kurarsanız sisteminiz daha rahat ve stabil çalışacaktır.
anlamadınız demek istediğimi programı kaldırdıktan sonra geri dönüşümdekileri silmek için sağ tıklıyoruz ya orda boşalt yazan yerin üzerin de ccleaner aç ve ccleanerla sil diyor ama ben programı sildiğim halde orada duruyor ben o yazıyı nasıl sileceğiz diye soruyorum şimdiden tşkler...Bir de revo uninstaller'ı deneyin
http://www.revouninstaller.com/r ... _free_download.htmlSon Düzenleme: Pc_-_FiXeR ~ 10 Ağustos 2009 16:42
- 1
- 2