arkadaşlar ben ccleaner silici programla gereksiz dosyaları ve kayıt defterini onardım ve sorunlar yaşamaya başladı bazı programlar çalışmıyor.bilgisayarda zatendisk temizleme gereksiz dosyaları ve geçmişi temizleme programları varken neden bu programa ihtiyaç var onlar aynıişi yapmıyormu açıklarmısınız.
ccleaner silme programı
Aynı işi birçok aşamada yapmak yerine bir iki tık ile yapıyor. Hata muhtemelen kayıt defteri değişiklilerinden kaynaklanmıştır. Program sildiği değerlerin yedeğini alıyor. Belgelerim klasörünüzde (cc_20080527_0240) benzeri bir adda kayıt defteri dosyası vardır. Üzerine tıklayıp kayıt defterine eklenmesi için izin verin.
CCclener programının yararlı bir program olduğunu düşünümüyorum... aksine gerekli olan system registery dosyalarınada zarar veriyor...
evet zarar veriyor. registry booster kullandım kullanmaz olaydım........
Arkadaşlar program Vistaya en on sürümünde tam uyum sağladı. Ondan önceki sürmlerde sorun vardı. Tabii siz şu adı malum eski sürüm programları sunucularından barındıran Türk sitelerinden indirdiyseniz sorun yaşamanız normal.
En son sürüm: Version v2.08.588
Ben denedim Vista'da ve hiçbir sorun yaşamadım.
Ayrıca Registry Booster ve CCleaner ayrı programlar.
bence bu kadar riske gerek yok bilgisayardaki hazır olan programlar aynı işi yapıyor.gereksiz program....
bazılarına zarar veriyor derken (fazla uğraşıyor.); bazılarını uçuruyor...
ilk defa Ccleaner zarar verdigini duydum.
Gecici dosyalari temizliyor bunlari windows zaten adam gibi temizlemez, registry temizligine gelince Ccleaner zaten full tarama yapmaz windowsun icindede registry temizleme programinida yeni duydum zaten öyle bir seyde yok.
Hata msg aliyorsunuz cünkü sisteminizde malware ve spyware var coguda temps klasoru icinde oldugu icin silinince bu hata msglari gelmeye basladi sorununuz bu yani program size aslinda iyilik yapmis.
Bence burada bilmediginiz konuda sistem icin gerekli üstelikde bedava bir program hakkinda insanlari yaniltacaginiza online bir scanner ile sisteminizi tarayin tavsiyem http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml ve spyware icinde http://www.ewido.net/en/ son olarakda Malwarebytes' Anti-Malware yukleyip update yapin ve sistemi taratin.
(Sistem geri yükleme kapatmayida unutmayin.)
bilgisayarımda herzaman yeri olacak harika bi programdır windowsun gereksiz depolama işleminden kurtulmanıza yarayan istediğinizde hantal windowsunuzu yeniden doğduran süpe bi programdır hiç hatayla karşılaşmadım şimdiye kadar.vistada da xpde de bi sorun yaşatmadı bana registry yedeği alma gereği bile duymuyorum güvenilir ve ücretsiz bir program herekesede tavsiye ederim.