CCleaner uninstall sorunu

agali043
05-07-2008, 01:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Merhaba !
CCleaner 2.09.600 dan önceki sürümü kullanıyordum.programı açınca yeni sürümden bahsetti.indirdim fakat eskisini kaldırırken sürekli bi yerde takılı kalıyodu.kafamı bozunca program filesteki dosyasını shift delete yaptım Zonk
yeniyi kurayım dedim onu kurarkende bi yerde takılı kalıyordu.bu sefer görev yöneticisinden "görevi sonlandır" dedim.program çalışıyor ama uninstall edilemiyor ve program kendi içinde "kurulu programlar bölümünde" kendini göstermiyor.sorunu nasıl düzeltebilirim

dincery
07-07-2008, 22:13   |  #2  
Yeni Üye
21 mesaj

regedit dosyasına girin.  ccleaner diye arattırın.  bulduğunuz terimleri silin.  Ama regedit birer birer getirdiğinden dolayı kelimeyi F3 tuşuyla yenieden arattırın.  Dosya sonuna gelindiğinde makineyi reboot edin.  Program files dan ccleaner dosyasını silin atamamdır

ersinbakar
07-07-2008, 22:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

revo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolay gelsin

agali043
08-07-2008, 05:34   |  #4  
OP Taze Üye
12 mesaj
dincery
regedit dosyasına girin.  ccleaner diye arattırın.  bulduğunuz terimleri silin.  Ama regedit birer birer getirdiğinden dolayı kelimeyi F3 tuşuyla yenieden arattırın.  Dosya sonuna gelindiğinde makineyi reboot edin.  Program files dan ccleaner dosyasını silin atamamdı
Öyle yapmaya çalıştım fakat bulunan kayıtlar silinemiyor.

revo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolay
Deneyeceğim kardeş.

Cevap yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler Alkış

ersinbakar
08-07-2008, 09:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

burada bir aile ortamı yapabiliyorsak ne mutlu bize benimde bilmediğim o kadar çok konu varki inş sorunun giderilmiştir :)

07BENER07
08-07-2008, 09:24   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
ersinbakar
revo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolay
gerçekten işe yarıyor
kardeş yine silemezsen sistem geri yükleme yap ondan sonra silmeye çalış BeğendimBeğendim
kolay gelsin..