Merhaba !
CCleaner 2.09.600 dan önceki sürümü kullanıyordum.programı açınca yeni sürümden bahsetti.indirdim fakat eskisini kaldırırken sürekli bi yerde takılı kalıyodu.kafamı bozunca program filesteki dosyasını shift delete yaptım
yeniyi kurayım dedim onu kurarkende bi yerde takılı kalıyordu.bu sefer görev yöneticisinden "görevi sonlandır" dedim.program çalışıyor ama uninstall edilemiyor ve program kendi içinde "kurulu programlar bölümünde" kendini göstermiyor.sorunu nasıl düzeltebilirim
CCleaner uninstall sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Yeni Üye
21 mesaj
regedit dosyasına girin. ccleaner diye arattırın. bulduğunuz terimleri silin. Ama regedit birer birer getirdiğinden dolayı kelimeyi F3 tuşuyla yenieden arattırın. Dosya sonuna gelindiğinde makineyi reboot edin. Program files dan ccleaner dosyasını silin atamamdır
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
revo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolay gelsin
OP Taze Üye
12 mesaj
dinceryregedit dosyasına girin. ccleaner diye arattırın. bulduğunuz terimleri silin. Ama regedit birer birer getirdiğinden dolayı kelimeyi F3 tuşuyla yenieden arattırın. Dosya sonuna gelindiğinde makineyi reboot edin. Program files dan ccleaner dosyasını silin atamamdıÖyle yapmaya çalıştım fakat bulunan kayıtlar silinemiyor.Deneyeceğim kardeş.revo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolayCevap yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
burada bir aile ortamı yapabiliyorsak ne mutlu bize benimde bilmediğim o kadar çok konu varki inş sorunun giderilmiştir :)
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
ersinbakarrevo unistal indir kur orada görürsün onunla kaldır tekrar kur hemde regedit deki kaynak defterinide temizlersin kolaygerçekten işe yarıyor
kardeş yine silemezsen sistem geri yükleme yap ondan sonra silmeye çalış
kolay gelsin..