kardeşlerim..ben pc yi yeni yeni kullanmaya başlayan bir kardeşinizim..size danışacağım konu ise:kendi kameramla çektiğim cd de bazı bölümleri çıkarmak istiyorum bunun için ne yapabileceğimi,hangi programı veya programları nasıl kullanacağımı detaya inmeden anlatırsanız çok yardımcı olursunuz....
hepiniz bu yollardan az çok geçtiniz..yardım edin :))
cd de istenmeyen görüntüler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kesinlikle cden çıkaramazsın ancak yeni cd de yaparsın bu dediklerini
Windows moviemaker yada virtualdub programlarıyla istemedigin kısımları kesip tekrar bir cd ye basacaksın.Programların kullanımı basittir.Filmi tut icine bırak ondan sonra moviemakerda alt kısımda kare kare goruntu gelir.Burdan istemedigin kısımları sag tıklayıp sil diyerek yeniden yapabilirsin.Biraz daha kurcalayıp o araların sürelerini sen belirleyebilirsin.Virtualdub programinda ise direk kescegin yere gelince allta bir tus var simdi tarif edemiyecem ona basıyorsun kırmızı bir serit halinde devam ediyor ondan sonra kesmeyi bitir diyorsun ve o bölüm kesiliyor.Kurcalayınca anlarsın basit ara yüze sahip ikiside.
ulead video studio ile yapabilirsin
1 cd yi bilgisayara at
2 istemediğin yerleri çıkar
3 dosyayı vcd şeklinde yeni cd ye yaz
arkadaşlar yardımlarınız için saolun ...sorunumu hallettim sizin sayenizde:))
bi sorunla karşılaştım..istenmeyen görüntüleri kareleri silerek çıkarttım ve bir film şeridi oluşturup kaydettim..ancak bu filmi izlediğimde bulanık bier durum söz konusu.. bunun nedeni ne olabilir acaba:((