arkadaşlar forumdaki eski sorumu tekrar sormak durumundayım,samsung marka cep tel almıştım.cd sinden prog.yüklemiştim.program çalışmayınca kaldırmak istedim, ama program ısrarla silinmmiyor.yazılan cevapları uygulamıştım.yanlız şöyle bi durum var.çalıştır-regedit ten "samsung pc studio 3" aratınca dosyayı buluyor ama,ana dosyaya(200küsürle başlayan uzun sayılı ismi var) ait "InprocServer32"isimli alt dosyada buluyor.bende belki başka yazılımların anahtarları da vardır diye ana dosyaları silmiyorm,sadece "InprocServer32"isimli dosyayı siliyorm.kayıt def.de her silip tekrar aratmamda aşağılardaki diğer ana dosyalarda çıkıyor.200 le başklayan ana dosyalardan şuan 600le başlayanlara geldim ve sildim hep.ama uzunsayılardan oluşan ana dosyaları silmedim.şimdi ne yapmam gerek?ana dosyaları da sil derseniz,öncelikle o dosyaların neye ait olduğu nasıl belirlenir?birde monitörde samsung marka,isimler karışır die de korkuyorm.lütfen yardım
CD DEN YÜKLEDİİM PROGRAMI SİLEMİYORUM
Ana dosya dediğin senin samsungla ilgili olansa o sadece kurmak istediğin yazılım anahtarlarını taşır başka bir programla falan ilgisi yok yani silebilirsin tamemen yoksa zaten kalkmaz başka türlü pc'den.
Edit:Ava find programını yükle ve "samsung pc studio 3" yaz sonrada ara de ve çıkan tüm kayıtları sil.(Yalnız tam sürüm olmadan bulsada silmiyor)
Resimdeki anahtarı silebilirsin ancak bunun sana faydayı olmaz çünkü bu anahtar
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID dizini altındadır.
Programı kaldırmak için aşağıdaki dizini takip edip programa ait Anahtarı siliniz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
Ayrıca monitör için kaygılanmayınız.Sizin regeditte Monitöre ait Samsung isimli anahtar yoktur.
anlatmak istediim ana dosya dediim altı çizili olan-ben ana dosya diye isimlendirdim-
yani ana dosya dediklerimide silsem bişey olurmu?
DEMUResimdeki anahtarı silebilirsin ancak bunun sana faydayı olmaz çünkü bu anahtardemu dediin dizine baktım ama çoğu dosya isimleri rakamlar sayılar filan.kalanlar isimlerin arasında da samsung yok.napabilirim?
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID dizini altındadır.
Programı kaldırmak için aşağıdaki dizini takip edip programa ait Anahtarı siliniz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
Ayrıca monitör için kaygılanmayınız.Sizin regeditte Monitöre ait Samsung isimli anahtar yoktur.
bide her silmek istediimiz her program için,buradan silmemiz pc temizliği için gereklimidir?ben ccleaner ın kayıt def bölümünden temizlik yapıyordum.samsung içinde yapmıştım ama yinede silinmedi.
Resimde Göstermiş olduğun Altını çizdiğin Anahtarı korkmadan sil.
Diğer benim tarif ettiğim dizin ise Program ekle kaldırda ismi olupda kaldırılamayan programlar içindir. bu bölümde program bozuk olsa dahi Ccleaner hiçbir anahtar silmez.
"silmek istediimiz her program için,buradan silmemiz pc temizliği için gereklimidir?" demişsin. Hayır, program doğru şekilde kaldırılmışsa bu bölümde o programa ait anahtar bulunmaz.