merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinize kolay gelsin.sorunum şu:cd'ye 712,762 KB'lık veri yazmam gerekiyor.ama cd'nin kapasitesi 660 KB'lık .internetten film yükledim.fakat winap olarak yüklendi.bunu winap-nero-media playerde çalıştırabiliyorum.filmi cd'ye yüklemek istiyorum.bilgisayarda yer kaplamasını istemiyorum.cd'ye sıkıştırma programı olarak yükleyebilirmiyim.yoksa yükleme olanağım yok mu?teşekkürler,bye
cd'den yüksek kapasitede veriyi tek cd'ye yazabil
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Son Düzenleme: hatice442 ~ 03 Mayıs 2006 23:37
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
hatice442merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinize kolay gelsin.sorunum şu:cd'ye 712,762 KB'lık veri yazmam gerekiyor.ama cd'nin kapasitesi 660 KB'lık .internetten film yükledim.fakat winap olarak yüklendi.bunu winap-nero-media playerde çalıştırabiliyorum.filmi cd'ye yüklemek istiyorum.bilgisayarda yer kaplamasını istemiyorum.cd'ye sıkıştırma programı olarak yükleyebilirmiyim.yoksa yükleme olanağım yok mu?teşekkürler,NERO 7x sürümlerinden biriyle CD'ye kaydedin. Kayıt sırasında NERO zaten size filmin CD'ye sığamayacak kadar büyük olduğunu belirten bir mesaj penceresi açar. Sizden 'Overburn' için onay ister. Yalnız standart 700 MB'lık boş bir CD'ye kayıt yapın. Zaten fiyatları 20 kuruş civarında... Az önce ben de 'Buz Devri 2'yi 'overburn' yaparak CD'ye kaydettim.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
merhaba,öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum.şu an internetten dediğin neroyu yüklüyorum.bakalım,becerebilecekmiyim.film oynarsa güzel olur.birde şu alt yazıları filme yapıştırmayı öğrensem güzel olur.zamanla öğrenirim heralde.birşeyleri öğrenmek güzel.torrent sitelerinde indirebilirsin.çok güzel kaliteli filmler.ingilizce ama.türkçe değil.divx alt yazı programları var.ben yapamadım.siz deneyin.alt yazıyıda yapıştırırsanız orjinalin aynısını elde edersiniz.bilgiyi paylaşmak erdemdir.sizin yardımınız için teşekkür ediyorum.