Arkadaşlar nero dışında tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı??
CD-DVD buring prgramı...
cd yazma da en çok kullanılan program nerodur aslında cd-rw yada dvd-rw ında markasını belirtmelisin çünkü nero dışındakı programlar desteklemeye bilir
birde neroda yaşadıgın sorunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırız
dün dvd yazdırıyordum yazma işlemi bitti kitlendi birden hiç öyle bişi yapmamıştı. DVD rw ı yeni aldım. Sony double layer. Sonra dvd yi çıkarttım hatada vermedi reset attım dvd yi taktım denemek için, baktım yazmış dvd yi. Neroda bir sorun olabilir diye düşündün başka bir prgoram deneyeceğim
Bence bilgisayarının belleğinden (RAM)yada DVD WR. bellegınde bir sorun olabilir.Bence iyice test etmeden DVD yazma, gerekırse teknık servısınden bilgi alabilirsin. Test için neronun içinde test programı ve başlat>nero> surucu test diyerek test et.
nero ya alternatif soruyorum :)
nero yeterli alternatifi yok
sorunlu olmasa alternatif aramazdım kanımca cd yazarken bi sorun çıkarmadı fakat dvd yazarken olmadı neyse aramaya dewam elbet bulacağım :)
tamam sağolasın crack yada key istiyor mu?
asimilecinero yeterli alternatifibu kadar ısrarcı davranma istersen.alternatifsiz hiç bir şey yoktur.
nero kadar kullanışlı bir program yoktur,
herşeyi destekler,
verdiklerinin kullanılma oranlarına bakarmısın
hemde anasayfasında www.inndir.com da
en çok indirilen neymiş bak hele
10.sırada 836267 download ile bu sana yeterli herhalde
NERO vazgeçilmez bir programdır,
dediklerin onunla başa çıkamaz.
alternatif(sözlük anlamı):"bir durumun veya cismin olabilecek diger seçenekleri" demektir.
hiç bir kimse bu verdiğim linklerden program indirmese bile verdiğim linkler "alternatif" tir :)
o kadar başarılı bir alternatifi yok baglamında söyledim ben
var birçok program ama NERO kadar kaliteli değil.