herkese merhaba xp kullanıcısıyım bundan 5 ay önce usb dvd kilitleme programı yükledim kilitledim sonra tekrar kaldırdım o günden beri bilgisayar başladığında driverları göstermiyor bilgisayarı bir kaç kez kapatıp açtığında geliyor forumlardan aradım regeditte HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} da UpperFilters ve LowerFilters silin diyorlar fakat bende onlar gözükmüyor gözükenler aynı class\ ta diğer 4D36 larda mevcut fakat onlarda mouse klavye filan sildim dvd -cd rom diye mouse klavye dondu açıyorum başlatıyorum mouseta klavyede tık yok format attım yeni format cd si taktığımda algılamıyor biostan hdd yada disableden disableye seçtiğim zaman atıyor attıktan sonrada hdd yapmassam bilgisayar açılmıyor neyse açıldı klavye mouse çalışıyor fakat gene driverlar gözükmüyor
cd dvd rom gözükmüyor ilginç
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
başlat /çalıştır/ sfc /scannow
yazın enter layın ve bekleyin...
sorununuz tam olarak nedir ? hangi driver sorunlu ?
her 2 driverıda cd rom dvd rom... bazen tanıyor bazen tanımıyor ilginç olan en önemli konuda bu bir bilebilsem tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını şunu belirteyim belki buradan anlaşılır bilgisayar başladığında boot ekranında sürekli f4 basmamı istiyor second master filan olmak üzere 4 isimdede basıyorum hepsinin yanında skip yazıyor bu yazmadığı zaman drivererı görüyor bu yazdığı zaman görmüyor....