beyler benim orjinal cd keyim var.Call of duty 2 oyununun.bende 2 bilgisayar var.eğer şimdi kodu laptopa girersem ve cal of duty 2 multiplayer adlı .exe dosyasından online oynasam sonra masaüstü pcye gidip oyunu yüklesem aynı cd keyle yine orjinal oyundan oynayabilirmiyim? Yani 1 tane orjinal cdkeyi 2 farklı pcde kullanabilirmiyim?(multiplayer oynıcam ama.oyunu yüklemek için değil,oyunun online oynamak için.[online derken programsız hamachisiz xfiresiz.oyunun kendi multiplayer odalarından])
cd key hakkında bir soru
bence riskli olur.eğer anahtar alınırken 2pc için gibi bi durum söz konusu olmadıysa anahtar iptal edilebilir.
2 si aynı anda oyuna girmesse bişi olmaz((kendi düşüncem))
Girersin sorun olmaz. Ayrıca oyunlarad 2 PC için 3 PC için 5 PC için felan olmaz. İşletim sistemi değil bu.
Ya eminsiniz dimi?1 seriali 2 kere kullanırsam kullandığım 2 bilgisayardada sorunsuz bad key code hatası vermeden oynarım değil mi?
Oynarsın. Ama yinede dene niye bu kadar korkuyorsun ki anlamadım yükleyip denesen ya.
iyide yükleyip deneyemem şuan masaüstü bozuk.laptopta oynuyorum.masaüstünü halledince olur mu diye soruyorum
Olur olur yükle gitsin.Korsan dağıtım yok başkasının kullanımı söz konusu değil.Ben korsana karşıyım ama kısıtlanmış telif haklarınada karşıyım ben para verdim satın aldım aldığım şey benim oldu istediğim gibi kullanırım.Ne bu ya al ama cd den izle bilgisayara kopyalama.Al ama aldığın cd den dinle cep telefonuna kopyalama.Yok böyle bişey para verdim aldım kendim kullandığım sürece istediğim gibi kullanırım.