windows xp sp1 turkçe kullanıyorum cdrom lg 8520b anakart azza via chipsetli celeron 2ghz sorunum şu cdyi taktığım zaman birden cdrom simgesi kayboluyor bilgisayarımdan aygıt yöneticinde bazen yanında sarı ünlem işaretiyle görüyor bazen onuda yapmıyor bi program falan yüklerken birden kayboluyor program yarıdaa kalıyor lütfen yardım deli ediyor beni......
Cd Rommum kayboluyor!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.LGdir ne yapsa yeridir.Restart yap geçer, bendede oluyo, lg nin cahiliğine veriyorum.
LG cd-rom kullananların bazılarının başına gelebiliyor.Aynı şeyi ben de yaşıyorum.Bazen 2 3 cdlik birşey yüklemeye çalışırken cd kayboluyor cdrom u parçalayasım geliyor.Bunun kesin çözümünü bilen birini görmedim ama restart yapmak haricinde başka bi çözümü daha var.Biraz uzun iş olabilir ama denetim amsasından yeni donanım ekle ye girerek cdromu tekrar kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
cd-rom alırken lg almamı tavsiye ettiler ama pişmanım. ama merak ettiğim ayrı konu ikinci el borsasında cd-romu satarken lg cdromlar diğer cdromlardan bir iki dolar fazla para ediyor. işte kafamı karıştıran konuda burası
sana lg cd-romu tavsiye eden adamı bana göstersene : >
sorma un4given ya işin güzel yanı kim tavsiye etti onu bende hatırlamıyorum. bulsam :-)))))))
Lg cd-rom bendede wardı yeni aldığımda bendede gidiyordu oyun kurarken 1. cdyi cıkartıyorum 2. yi takıyoruum hah bi bakıyorum gitmiş gittim geri verdim Asus aldım çok memnunum darısı sizin başınıza... bu arada o Lg Cd-Romun adı bi deişik çıkodu bende uzun bişi özelliklerinde başka Lg cd-romu olan ve kaybolmayan bi arkadaşımda sadece Lg die çıkıo.