pc de vista kurulu ilk ßaktığımda cd roumu ( Comßo ) goruyordu sonra kendine kendine reset attı cd rom kayßoldu aygıt yoneticisinden ßaktımğımda yanında ! (ünlem) işareti vardı... ßu nasıl düzelteßilirim....
Cd Sürücünü Gormuyor..
bios dan bak görünüyormu görünüyorsa sistemindeki ide sürücülerini güncelle veya kaldırıp yeniden yükle ide kablolarınıda bir bak belki bir kırılma filan olabilir ayrıca jumper ayarların cable select ise onu da master yap veya yine başka aygıtın varsa master ve slave getir
bios da var ama nasıl güncelleme yapıcam qi
tmm karde$ en yakın zamanda öğrenicem çünkü pc ßenim değil arkada$ın pc si..
çok sağolasın en yakın zamanda yazıcam....
msi ama msi hangi modeli bir sürü modeli var
Değerli üyemiz bize Tam olarak bilgi verirsen sana daha sağlıklı bilgi verebiliriz.
merabalarr...
birazonce fx 5700 chipseti olan ekran kartımın driverını 1 kez daha yuklemeyi denedim.tv out ntsc/pal ayarının gorunecegini dusunerek ...
Windovs dogru calısmayabilir vs... gişbi bir ileti aldım ve onemsemeyerek devam a bastım.Pc yeniden basladı ve sag alttaki hoparlor simgesi yok olmustu!Denetim masasındaki ses ikonunda hersey iptal di ve tıklanamıyor konumdaydı.driverini yuklemeyi dusundum fakat cd rom ve cd writer ikonlarıda yok olmustu !!! cd de okutamıyorum ve aygıt yoneticisinde bahsettigim 3 ogenin yanında sarı unlem isaretleri var.Driver guncelle dedigimde benim driverımın yuklu ve zaten guncellenmiş oldugunu soyluyor.
ayrıca nViev , nVidia,leadtek gibi hicbir klasor pcde aratıp bulamıyorum.(direk silmeyi dusundum ama )
yardımlarınız icin simdiden tesekkurler (!!!)