arkadaşlar ben netten bişey indirdim ama .iso uzantılı sonra bunu rar dan çıkarttım nero ile yazdım dvd ye dvd dolu ama içine bilgisayarda ulaşamıyorum bilgisayar görmüyor yazamadım galiba nasıl dvd ye yazdırabilirm ayrıntılı anlatabilirseniz çok teşekkürler
cd yazamıyorum lütfen yardım
arkadaşlar bu bana acil yuardım lütfen bilen varsa yardım etsin
iso dosyasını rardan çıkarmadan nero ile yazacaksın
nero'da kalıbı diske yazdır seçeneği var oradan yapacaksın ,dosyayı seç ve burn'e tıkla tamamdır
iso dosyasını rardan çıkarmadan nero ile yazacaksınnero'da kalıbı diske yazdır seçeneği var oradan yapacaksın ,dosyayı seç ve burn'e tıkla tamamdı
ben nero 9 kullanıyorum ama kalıbı diske yazdır diye bişy daha görmedim orada belki ben yerini bilmiyorum nasıl yapacağımı anlamadım yani ayrıntılı yazar mısnız rica etsem
arkadaşlar nero da diskşi kalıba yazdır diye bişey varmış ama o bende yok ben nero 9 kullanıyorum diski kalıba yazdır nerede arkadaşlar yarıdm lütfrn
arkadaişlar denedim fakat olmadı yadım edebilecek başka birileri var mı
secfur arkadaş Allah razı olsun resim koymuşşsun işime çok yardı teşekkürler bide bendeki iafde şu şekilde
Yapmanız gereken; rarlı dosyaları açtıktan sonra karşınıza çıkan iso dosyasını poweriso ( tavsiye ederim), ultraiso, nero ile en düşük ayarda yakacaksınız,
bu ifade senin dediğin ifade mi