Merhabalar
Chip yöneticilerine seslenmek istiyorum. Acaba bu cd zarflarını vermeyi neden kestiniz. Zaten zarfların üzerinde kategorilere ayrılmış şekilde program isimleri yazıyordu. Her zaman için, "bunda ne vardı" diyerek cdleri takmak zorunda kalmıyorduk. Ama ansızın zarf vermeyi kestiniz. Lütfen vermedikleriniz de dahil tekrar zarf vermeye başlayın. Cdlere göz atarken gerçekten yardımcı oluyordu o zarflar.
Cd Zarfları
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kardeş bence onları derginin ortasında vermeleri çok kötü oluyordu. kesildiğinde dergi bozuluyordu birşekilde. onun için galiba bir sürü şikayet de almışlardı.ama derginin sonunda verirlerse daha kullanışlı olabilir.senin dediğin şekilde kullanımı faydalı olur mesela.ama zannımca çoğu kimsse onlara bakmıyor bile....
+1
alıntı:
Gönderen : yesillilikardeş bence onları derginin ortasında vermeleri çok kötü oluyordu. kesildiğinde dergi bozuluyordu birşekilde. onun için galiba bir sürü şikayet de almışlardı.ama derginin sonunda verirlerse daha kullanışlı olabilir.senin dediğin şekilde kullanımı faydalı olur mesela.ama zannımca çoğu kimsse onlara bakmıyor bile....[):]
stoplazmam benim, başka işin gücün yok mu bunu sorun diye karşımıza getiriyon! o kadar çok ciddi sorun varken ve bunlara el konulmamışken senin zarf sorununla ne kadar ilgilenirler sen düşün
ama bence de gerekli o zarflar üzüldüm yarısı zarflı yarısı zarfsız oldu cdlerin ve zarflıyken kaybolmuyodu artık kaybetmeye başaldım cdleri
stoplazma arkadaşa aynen katılıyorum.Ne güzel ilgililer iyice görsün diye kalınca da yazmış.
Bu zarfların dergi sonunda veya naylon içinde dergiden bağımsız verilmesi de olabilir.Ayrıca Mart ayı Chip inde verilmeyenlerle birlikte verilmesini rica ederim. Ayrıca da sanırım hepimizin beklentisi Dergiler için İNDEX verilmesini istiyorum.2000 dahil son sayılar da idare eder..
Arkadaşlar fikirleriniz için sağolun ama keşke burda birde yönetici cevabı bulsaydım. Ayrıca Raziel arkadaşım, onca sorunları olabilir ama bence buda bir sorun. Belki senin kasan tepeden aşağı sürücü doludur, her cd'yi tak çıkar yapmıyorsundur kimbilir :)
Ayrıca diğer arkadaşlarımın belirttiği, zarfların dergiden ayrı verilmesi fikrine canı gönülden katılıyorum. Zaten ben zarfların verilmesini rica ediyorum neticede.
Birde birileri indexten bahsetti. Bu apayrı bir jest olur. Bence index ayrıca verilebilecek bir kaynak olabilir. Şöyle içerisinde program isimleri ve neye yaradıkları ile ilgili detaylı bilgi bulunan bir indexi kim reddeder? Ama zarflar, bilgisayarı açmadan dahi fikir verebilen şeylerdi. Umarım bu konuyu açmış olmamın bir yararı olur...
alıntı:
Gönderen : StoplazmaArkadaşlar fikirleriniz için sağolun ama keşke burda birde yönetici cevabı bulsaydım. Ayrıca Raziel arkadaşım, onca sorunları olabilir ama bence buda bir sorun. Belki senin kasan tepeden aşağı sürücü doludur, her cd'yi tak çıkar yapmıyorsundur kimbilir :)
Ayrıca diğer arkadaşlarımın belirttiği, zarfların dergiden ayrı verilmesi fikrine canı gönülden katılıyorum. Zaten ben zarfların verilmesini rica ediyorum neticede.
Birde birileri indexten bahsetti. Bu apayrı bir jest olur. Bence index ayrıca verilebilecek bir kaynak olabilir. Şöyle içerisinde program isimleri ve neye yaradıkları ile ilgili detaylı bilgi bulunan bir indexi kim reddeder? Ama zarflar, bilgisayarı açmadan dahi fikir verebilen şeylerdi. Umarım bu konuyu açmış olmamın bir yararı olur...
İyide arkadaşım keşke seni dinleseler, milyonlarca problem var ve hala bir girişim göremedik, ama sende haklısın o da bir sorun ama dilerim hayata geçer de sayfada kalmaz bu isteğin.
Cd zarfları gerçekten çok güzel birşeydi.Çünkü diğer dergilerin vermeyip Chip dergisinin vermesi ayrıcalık dergi anlamını taşıyordu.Mesela Cd Zarfların üzeinde içeriklerle Cd içerisindeki yazılımlar kontrol etme şansımız vardı.Ama şimdi kontrol etme şanşımız kayboldu.Lütfen Cd Zarflarını vermeye devam edin.Çünkü Cd'lerle Kapaklar mükemmel ikili.Bu ikiliyi lütfen ayırmayın.
arkadaşlar zarflar büyük bır rol oynamıyor sonuçda herkezin küçükde olsa arşivi vardır bunları çantalarda veya box larda saklamıyormusunuz ben bir programcı olarak 375 adet cd mı cantalarda arşivliyorum saygılar
ama ben cd zarflarını istiyorum kaybettim cdleri.... uff yaaa
üzgünüm ozgy, bak kimseden yanıt gelmiyor demek ki böyle bir proje yok ortada.