Mektebzade sormuş:
Nero 7 Yüklü iken yeni Nero 8 sürümünü yüklemek için Nero 7 'yi sistemden kaldırıdm. PC'yi restart etirmeden Ner0 8 sisteme yükledim. OC yi normal bir şekilde restart ettirdim. Nero 8 yarım yamalak yüklendiğini belirten yazılar yayınlamaya başladı. Tekrar Nero 8 sistemden kaldırmaya çalıştım. Sistemde hala görünen, ama sitemde olamayan bir Nero 8 görünüyor sistemde.DVD wrieter'ın sürücü özelliklerine girincede durumun normaş olduğunu,CD ayrıntılarına bakıyorum. Orada da bir gariplik var. Sürücü ayrıntıları InCD'yi gösteriyor. Tekrar yükle tekrar kaldır. Bir türlü DVD işareti ortada görünmüyor. Bazı Forumlarda bunun virus saldırısı sonucu olduğunu söylüyor. Cihazın özelliklerinde ise windows registry'de bir sorun olduğunu. Uzmanlar için Kod: 19 bakılması gerektiğni söylüyor. Sonuçta ben bir Advanced User olarak ancak, bazı registry yazılımlarına güvenerek müdahale edebilirim. Ediyorum sonuç. Bu hata onlardan önce olduğu için bir sonuç vermiyor. Windows sistemi kenisinin düzgün çalıştığını söylüyor. Registry uygulamalrıda bir sorun olmadığını söylüyor. System Restore'da bir önceki zaman olmadığı için o baştan eleniyor. CDDVDW başka bir partitionda olan Mandriva 2008 tarafından tanınıyor. hatta windows'a göre daha iyi kullanılıyor.
Şimdi Vista üzerinde kolayca yapabileceğim. regedit üzerinden girip TRUE/False o,1,2 gibi değerler verebileceğim bir durum var mı?Ne yapabilirsem kayıt defteri üzerinden CDDVDW tekrar görünebilir bir durma getirebilirim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CPU: Intel(R) Pentium (R) Dual CPU E2140@1.60GHz 1.60GHz
RAM 2047 MB
Sistem Türü 32 bit İŞletim Sistemi
Windows Vista Starter
CDDVDW (Samsung TsST-SH-202J)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12