Yaptığım programları ben CD'ye çekip noter tastikli olarak piyasaya sunacağım ama cdlerimin başka kullanıcılar tarafından kopyalanmamasını istiyorum bana bu konda yardımcı olursanız sevinirim.
CDlerin kopyalanmaması için
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yeni çıkan cdlerde cdnin arkasında bir yazı oluyor bu yaznın olduğu veriler kopyalanamıyor sadece okunuyor bu teknolojinin adını bilmşioyrum ama kullanbileceğin bir teknoloji
cd çoğaltım şirketlerine bu söylendiğinde ek maliyetle birlikte kopya koruması koyuyorlar
microsoft bile programlarını kopyalamaya karşı koruyamazken, kopyalamaya karşı koyulan her önlem hackerlar tarafından hemen kırılırken senin durumun biraz zor bence.....
alıntı:
Gönderen : BwTcd çoğaltım şirketlerine bu söylendiğinde ek maliyetle birlikte kopya koruması koyuyorlar
+1
Böyle Bir Programlar var ama Pek İşe Yaramıyor....
alıntı:
Gönderen : Legonasmicrosoft bile programlarını kopyalamaya karşı koruyamazken, kopyalamaya karşı koyulan her önlem hackerlar tarafından hemen kırılırken senin durumun biraz zor bence.....
+1
Aynen Katılıyorum
CD-R diske hatalı sektörler yazıp okumayı engelliyeceğini söyleyen bir kaç program var ama hatalı sektörleri LG 52x CD okuyucu bile okuyor.(Yani koruma hiçbir işe yaramıyor.) bence boşuna bu tip program aramayın.Legonasın dediği gibi Microsoft Cdlerini koruyamıyor.Siz mi koruyacasınız?