Youtube dan videoklip indirdim fakat cep telefonuna uyumlu hale getirebilmek için ne yapmamız gerekir ?
cebe video klip
video cevirme programı gerekir
video convert programını aç sagda ve solda 2 ekran var biri video u seyretmen diyeride cevirme listesi video nun listeye dogru sürükle bırak listenin altında convert now yazısına tıkla sonra telefonun hangi video formatını destekliyorsa onusec cevirim bitince otamatik videonun yeri açılır kart okuyucu veya bluetooth ile telefonuna atabilirsin
iyi günler
arkadaş güzel açıklamış onun yazdıklarına ek olarak video klipleri cep telefonuna atabilmek için formatını mpeg4 yapman gerekiyor ancak o şekilde izleyebilirsin total video converteri bende tavsiye ederim.programla ilgi bir sorunun olursa buraya yazabilirsin sana yardımcı oluruz.
yardım ettiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
total video da 3 video change yaptım 4. video da kendiliğinden atmaya başladı program ? Nedeni ne olabilir free 3tanemi yapılıyor sadece acaba..
onunla bir alakası yok programı kaldırıp tekrar kur ya da başka bir siteden indir. free sürümünü 15 gün boyunca sorunsuz bir şekilde kullanma hakkın var öyle 3 videodan sonra hata vermez.