CeBIT Bilişim Eurasia - Geleceğe giden yolunuz
Avrasya'da teknoloji ve iş dünyasına yön veren bilgi,iletişim teknolojileri (ICT) sektörü fuarı olan, yerel ve uluslararasışirketleri, resmi makamları, sivil toplum kuruluşlarını ve akademisyenleri tekçatı altında toplayan CeBIT Bilişim Eurasia fuarı, 6-10 Ekim 2010 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’ de kapılarını açacak.
İŞ DÜNYASI - Bilgi Teknolojileri (Salon 1-2)
• Ar-Ge / Teknoloji
• Bilgisayarlar
• Depolama Sistemleri
• Doküman Yönetim Çözümleri
• Güvenlik Yazılım ve Uygulamaları
• Hizmetler
• İş Yönetim Uygulamaları
• Kart Teknolojisi
• Ofis Otomasyonu – Ekipmanları, Aksesuarları
• Satış Noktası Sistemleri
• Sistem Yazılımları
• Şirket Uygulamaları
• Tedarik Zinciri Yazılım ve Servisleri
• Ticari Yazılımlar
İŞ DÜNYASI - Telekomünikasyon Dünyası (Salon3-4)
• Kesintisiz Güç Kaynağı Sistemleri
• Network Sistem ve Çözümleri
• Sabit Hat ve Servisleri
• Telekomünikasyon & Internet Hizmetleri
MEDYA & ÖZEL SUNUMLAR (Salon 5)
CeBIT Bilişim Eurasia’nın ses getirecek bu yeni bölümündeişinde bilişimi kullanan dikey sektör firmaları ve medya kuruluşları yeralacak. Makine, üretim, otomotiv, sağlık, tekstil, turizm, eğitim gibi çeşitlisektörlerde faaliyet gösteren ve işlerinde bilişim teknolojilerini kullananfirmalar uygulamalarını tanıtma fırsatı bulacaklar.
KAMU SEKTÖRÜ (Salon 6)
2003 yılından beri tematik bir bölüm olarak fuarda yer alanKamu Sektörü Bölümü, kamu kuruluşlarının ve belediyelerin giderek artan talebiile artık fuarın ana bölümleri arasında yer alacak. Bu bölümde katılan firma vekurumlar bilişim teknolojileriyle geliştirdikleri proje, ürün ve hizmetlerinikamuoyuna tanıtacaklar.
DİJİTAL YAŞAM (Salon 7)
• Bilgisayar Sistemleri
• Çevre Birimleri ve Bileşenler
• Dijital Eğlence
• Dijital Fotoğraf, Görüntüleme
• Dijital Platform ve Kablo TV Sistemleri
• Ev Elektroniği
• Mobil Iletişim ve Tüketici Elektroniği
• Mobil Telefon Sistemleri
• Mobil Telefonlar
• Navigasyon
• Telekomünikasyon ve Internet Hizmetleri
Hedef kitlenizle buluşmak için özel fırsatlar
Avrasya bilişim endüstrisinin en önemli iş bağlantıları kurma platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia; geçtiğimiz yıl 70 ülkeden yaklaşık150.000 ziyaretçi ağırladı. Sadece profesyonel ziyaretçileri ağırlayan İş Dünyasıbölümü, pek çok dikey sektörden 70.000 ziyaretçi ağırlıyor. Bu sektörlerdenbazıları; Otomotiv, Tekstil, İnşaat, Eğitim, Gıda, Mobilya, Sağlık...
AyrıntılıBilgi için Tıklayınız...
www.cebitbilisim.com
Fuar Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba - 10 Ekim 2010 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 10:30 - 19:00(10 Ekim Pazar Kapanış: 18.30)
Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.