munevver karabulut zanlısı bahcelıevlerde yakalanmıs mıllet :=) cok sevındım
cem garıpoglu yakalandı son dakıka
cok şukur :D memleket meselesi olmuştu artık :D
İsrail, Rusya ya da Ermenistan değil. İstanbul. Nasıl yakalanmaz kaç aydır. İlginç, ama sonunda...
ohhhh hele şükür her gün her gün haberlerde bıkmıştım artık ya.ama şimdide bunun şaibeleri ayrıntıları nasıl teslim oldu ohooooo bir sürü şey daha çok çıkarlar haberlere...doğrumu diye stv haberden felan baktım doğru valla..
ben sevinmedim üzüldüm. devletin oyunu olduğunu anlayınca...
Ewet güzel bi haber şimdi CNNTÜRK'DE İzledim
Ben başka sitede yazdım yine yazacağım. Ben şahsen emniyetin değil medyanın başarısı olarak görüyorum. Adam teslim olmuş zaten yakalanmamış. Adam 6,5 aydır kayıp ve İstanbulda :S<
iyi oldu. Ana haber bültenlerinde başka haber yoktu.
Allah anasına babasına acımış yoksa bvöyle bir devlette sittin sene yakalanamazdı.
ne yakalanması ya, lavuk teslim olmuş ki oda zaten bu süre içinde herşey ayarlandığı içindir. bunun nereye gideceği, orda ne kadar ne şartlarda kalacağı büyük ölçüde ayarlanmıştır...
yakalandığını sabah öğrendim.açıkcası sevindim ama giden gelmeyecek :(:(
ne yakalanması ya, lavuk teslim olmuş ki oda zaten bu süre içinde herşey ayarlandığı içindir. bunun nereye gideceği, orda ne kadar ne şartlarda kalacağı büyük ölçüde ayarlanmıştır...Bencede...Çocuğa 6.5 ayda hukuk fakültesini bitirtmedilerse bende neyim.."Bak şöle olursa böle ypacan, şunu derlerse bunu dicen.Neden mi?İyi dinle..."