Cep Telefonlarinin Kizil Otesi...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
emoz159
01-05-2004, 12:10   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj

Merhaba...
Ben su an ogrenim icin avusturya'da kalmaktayim. Ucuza bir 7250i aldim. Ama kizilotesi sadece kartvizit alip verirken islev goruyor. Resim veya melodi yollama sansimiz olmuyor. Sordum format uyusmazligi diyorlar. Bizde bunun yazilimsal oldugunu dusunuyoruz. Acaba sorun nedir¿? Bir sorum daha olacak. Bu cep telefonlarini kizil otesi ile bilgisayara baglamak icin program filan kullanmamiz gerekir mi. Bildigim sadece Laptoplarda kizil otesi var. PClere de boyle bir olanak saglanabiliyor mu?

siirlerefendisi
01-05-2004, 22:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
153 mesaj

öncelikle pcler için bir tane kızılötesi kablosu alacaksın sonra nokia.com.tr ye girip nokia pc suit for 7250 yi yükleyeceksin.
ardından aygıt yöneticisini açacaksın kızılötesini açacaksın ordan gelişmiş var gelişmişten kızılötesi alıcı tipini sigmatel 4000 seçeceksin ve tamam deyip kapatacaksın pc suiti kuracaksın ve melodi wallpaper mms ne yollamak istiyorsan yollayıp alacaksın.
nokia dan pcsuiti bulman için 7250 telefonunun tanıtımı olan sayfayı aç orda sol bölümden yazılım yazar ona tıklayarak gerekli pc suiti yükle.