arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum biraz araştırdım, aklımda sonyericsonK750İ - sonyericsonW800İ ve nokia 6230i modelleri var. sonyericsonların kullanımı nasıl? ve pil ömürleri. bi de dolar-avro fırladı beklemeli miyim? fiyatlar düşer mi?
cep telefonu tavsiyesi
Arkadaşım eger aklında bu 3 telefon varsa W800İ walkman derim.Sony-Ericsson iyi işler başarıyo.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Sony Ericsson bence piyasadaki en sağlam telefonları üretiyor.Bende W800İ tavsiye ederim.
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar ben K750i yi kullandım harika bir telefon eğer param olsaydı w800 alacaktım
Ben Ağustos 2005'ten beri W800i kullanıyorum. Çok memnunum.
Nokia'lara göre özellikle pil süresi çok uzun. Ayrıca 512MB MS PRO DUO bellek çok iyi ve belleğin dolması telefonu hiç yavaşlatmıyor. Java uygulamalarını ise Nokia'lardan çok daha hızlı çalıştırıyor. Walkman özelliği telefon özelliklerini kullanmadan (uçakta, otobüste) müzik dinleme imkânı sunuyor. Kamerası gerçekten çok iyi. Boyutları da Nokia'lardan çok daha küçük.
Bir-iki ay önce Joystick'i bozuldu (çok aşırı kullanımdan dolayı biraz yerinden oynadı). GEN-PA garantili olduğundan servise verdim ve bir hafta sonra ücretsiz tamir edilmiş bir şekilde aldım.
K750i de W800i ile aynı ekrana ve aynı donanıma (kamera, BlueTooth, InfraRed, MS PRO DUO yuvası...) sahip. Farkları: K750i'de 64 MB MS PRO DUO veriliyor, telefon özelliklerini kullanmadan müzik dinleme imkânı ve Walkman tuşu yok.
arkadaslar ben samsung d820 alma niyetindeyim suan kullanan veya ozelliklerini bilen arkadaslar bana bi tavsiyede bulunabilirmi
aslan kardeşim gerçi geç cvp. yazıyorum fakat şunu iyi biliyorum sony walkman tlf. yazılımı sorunlu.çoğusunda en azından.etrafdan aldığım duyumlar böyle.6230i bende de var her nedense 3 ay oldu alalı ve sabit yazılım olmasına karşın bir yavaşlama çöktü anlamadım gitti.