TANIDIKLARIM ARASINDA BİR TANE GPRS İLE NETTE SÖRF YAPAN BİRİ YOK HİÇBİRYERDE HİÇBİRZAMAN GPRS İLE NETE GİRMİŞ BİR EKRAN RESMİ GÖRMEDİM GÖREN VARSA BİLMİYORUM. HATTA GPRS İLE EMAİL ALIP YOLLAYAN BİRİNİ DE TANIMIYORUM. NETTE GPRS İLE NETE GİRMİŞ BİR TANE TELEFONUN EKRAN RESMİ YOK. BİR KİŞİ VAR TANIDIĞIM O DA GPRS İLE MESSENGER YAPIYOR NOKİA 6600 İLE. HEPSİ BU. SORUYORUM : NETTE GPRS İLE SÖRFLEYEN, NET BANKASI FALAN KULLANAN VAR MI ? EMAİL KULLANAN VAR MI ?
CEP TELEFONU VE GPRS İNTERNET - YOK YAA !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,220 mesaj
arkadaşım cep telefonunda biraz yavaş açılıyor normal sayfalar. örneğin bi p800de cnbcefanclub.com adresini açayıp dedim açış açış. çok yavaş ama gittikçe hızlanıyor telefonların download hızları. ilerde kullanmaya başlarlar :)
Yıllanmış Üye
119 mesaj
telefonun markası ne belkide ayarlarında bi sorun vardır. java desteği olup olmadığını biliyomusun arkadaşım?
Taze Üye
2 mesaj
LG marka telefonla bi süre girdim
önce telefonun GPRS ayarları yapılmış olacak sonra telefonu bilgisayara modem olarak tanıtacaksın daha sonra kablo yada bluetoothla bağlana bilirsin ama çok yavaş ve pahalı
çevirmeli bağlantı bile ondan daha ucuza geliyor
OP Üye
94 mesaj
İŞTE OLAY BU. ÇOK YAVAŞ VE ÇOK PAHALI. O ZAMAN BU KADAR LAK LAK NİYE ? HİÇ KULLANILMAYAN BİR ŞEY HAKKINDA BU KADAR LAK LAK ?