Cep Telefonundan Bilgisayara Format Atmak :)

spungej
11-05-2010, 18:43   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

80 gb bir HDD'm vardı bozuldu.. 500 gb SAMSUNG marka bir HDD alalı daha 1 ay bile olmadı.. ama sıkıntılı durumum var. Bilgisayar son günlerde ağırlaşmaya başlamıştı. Yani donmalar yoktu ama ağır işlem yapıyordu.. Bu durum eski HDD'm varkende olmuştu ve sonra HDD bozulmuştu.. Şimdi sorum şu olacak, 80 gb'lık HDD'm ekran kartımı ve RAM'ı değiştirdikten bir süre sonra bozulmuştu. tesadüfmü bilemem ama yeni parçaların HDD ile uyumsuz olma durumu vb. bir şey olabilrimi? ( Nvidia fx 5500 128 mb ekran kartını Nvidia fx 5500 256 mb yaptım ve 512 mb RAM'ı 1 gb'ye çıkardım.)

Şu anki 500 gb'lık yeni HDD'mdeki sorunumda şu; dün gece bilgisayarımı normal bir şekilde kapadım, ertesi gün okuldan geldim, açtım bilgisayarı : ''NTFS eksik yeniden başlat Ctrl+ALT+DLT'' yazdı ilk açılırken.. Yani ne alakası var diye düşündüm, dün bir şey yoktu ve birden NTFS eksik.. Bilgisayar herhangi bir şekilde açılmıyor kesinlikle.  Bu durum nasıl olabilir?

Nokia 5800 XM bir telefonum var. 8 GB'likte hafıza kartı var. Düşündüm acaba telefondan format atabilirmiyim bilgisayara diye çünkü CD/RW çalışmıyor :)

3 sorumada çözüm bulan büyük sevap işler şimdiden teşekkürer :)