CEPTETEB Iphone Mobil Bankacılık Uygulaması

erk2007
03-11-2012, 11:48   |  #1  
erk2007 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Uzun süredir kullandığım Cepteteb Iphone mobil bankacılık uygulaması yenilenmiş ve eskisine nazaran çok daha kullanışlı olmuş. Oldukça iddialı buldum ama söylediklerine göre dünyada ilk defa ATM'den QR kod ile kartsız para çekme özelliği gelmiş. Bu nasıl oluyor bileniniz var mı? Malum para çekicez derken kazara hesabı boşaltmayalım dedim :)

miyamatomusashi
04-11-2012, 12:12   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

selam ben de tereddüt ettim ama en sonunda dayanamadım, 20 TL cektim bir sıkıntı yoktu.

Tek sorun parayı hesaptan düşmeleri oldu :)

Giriş yaptıktan sonra Para Çekme münüsüne girdim, sonra parayı çekeceğin hesap ve tutarı seciyorsun iPhone'da kamera acılıyor bu kısmı sevdim acaba iPhone da ekran parlar mı falan dedim ama calıstı. ATM'den bir menüyü secmeye yönlendirildim adını hatırlayamıyorum. ATM bir QR kod üretti, QR kodu iPhone'a okuttugunda onay ekranı açıldı onay verince parayı çektim. ATM cep telefonu arasında biraz git gel oluyor ama yine de ilginç olmuş eglenceli buldum.

erk2007
08-11-2012, 23:12   |  #3  
erk2007 avatarı
OP Taze Üye
8 mesaj

Çok teşekkür ederim, gerçekten içimi rahatlattınız, hemen yarın deneyeceğim 

problemnerede
02-05-2013, 14:20   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

bende para çekmeyi başardım son derece başarılı bir uygulama QR kod okuyucu açılıyor ve atm ekranında beliren QR kodunu okutunca direk hesabından çekebiliyosun parayı.

meltemt
14-05-2013, 13:37   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Burada okuyunca ve ilginç gelince merak ettim ben de denedim. CEPTETEB baya yenilenmiş. QR kod ile 30 saniyede filan para çekebiliyosunuz, telefondan ne kadar para çekeceğinizi giriyorsunuz, ATMde sadece giriş tuşuna basıp cepteteb le para cekme menusune gelip atmdeki QR kodu okutuyosunuz bu sayede kredi kartlarını ve bankamatikleri çöpe atıcağımız günler geliyor diyebiliriz  arkadaşlar Beğendim TEBrikler.