selam arkadaslar.bu forumda yeniyim,konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum eger yanlissa özür dilerim.
benim bi sorunum var.sürekli girdigim bi sitede IP adresimden banlandim hatayla.birgun sonra ban kaldirildi ama yine giremiyorum siteye.site yetkilileriyle görüstüm.pc deki cerezleri silmen gerek o zaman girersin dediler.ama bu konuda bi bilgim yok.yani cerez nedir nerden ve nasil silinir bilmiyorum.bu konuda yardimci olabilecekler varsa cok tskr ederim
Cerezleri silmek
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Yıllanmış Üye
669 mesaj
clean cleaner yükle.ordan silebilirsin.veya denetim masasından ara ordanda silebilirsin.istersen bi şunudene internet sayfasının sağ üst köşesinde araçlar var.ordan göz atma geçmişi ve çerezleri silebilirsin.olmazsa ccleaneri dene..
OP Taze Üye
3 mesaj
arkadaslar verdiginiz bilgiler icin tskrlr.ama bunlar benim sorunumu yine halletmedi.ben o siteyye yine giremiyorum yani
Yıllanmış Üye
669 mesaj
sonsuzsewdamarkadaslar verdiginiz bilgiler icin tskrlr.ama bunlar benim sorunumu yine halletmedi.ben o siteyye yine giremiyorumo zaman sorun spam değil kardeş..sen oraya yeniden üye ol..
OP Taze Üye
3 mesaj
sitenin adresine tikladigim zaman bu panodan atildiniz diye bi uyari cikiyo ekranda baska bisey yok yani.yetkili arkadaslarla görüstüm IP bani kaldirildi cerezleri silince girersin diyolar anlamadim gitti
Yıllanmış Üye
669 mesaj
sonsuzsewdamsitenin adresine tikladigim zaman bu panodan atildiniz diye bi uyari cikiyo ekranda baska bisey yok yani.yetkili arkadaslarla görüstüm IP bani kaldirildi cerezleri silince girersin diyolar anlamadimseni banlamışlar..ve henüz kalkmamış...