CES 2012: Windows 8 için iyi haberler!

CHIP Online
09-01-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 8 için iki iyi haber, yarın resmen başlayacak dev etkinlikle birlikte geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ces- ... haberler_31337.html

Resimlerle: Acer'dan LCD klavyeli laptop!

Windows 8'in hem ARM mimarisine sahip tabletlerde, hem de x86 tabanlı işlemcilerde çalışacağını biliyorduk. Şimdi ise Asus'un 2012'nin sonlarına doğru Windows 8'li bir ARM ürünü piyasaya sürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Netbooknews.com'un haberine göre Asus, bu planını CES 2012'nin ön basın duyurusunda onayladı.

Bu arada Acer da Windows 8'li ilk Ultrabook'ları, yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini duyurdu. CES 2012'de konuşan Acer CEO'su J. T. Wang, Ultrabook'larıni iki sene içersinde yaygınlaşacağını söyledi.

Acer CEO'su J. T. Wang, sözlerine şöyle devam etti: "Bu senenin ikinci çeyreğinde piyasaya dört yeni Ultrabook süreceğiz. Yeni jenerasyon Windows çıktığında ise yeni Ultrabook'lar gelecek."

Ultrabook, Intel tarafından meydana getirilen ince, hafif, pil tüketimi düşük bir dizüstü bilgisayarı tanımlıyor. Ultrabook'ların uygun fiyatlarıyla MacBook Air'e rakip olacağı düşünülüyor.

Tüm konu: CES 2012: Windows 8 için iyi haberler!

Resimlerle: Acer'dan LCD klavyeli laptop!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: 2012'de Windows 8'li bir tablet ilginizi çekebilir mi?

erkan1994
12-01-2012, 09:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

benim çekebilir windows 8li bir tablet ama almayı ne kadar düşünürüm orası muamma.  not:şimdiden çekmeye başladı sultanım ama windows yada baska birsey değil sen windows 8 ve bıraktığım ve hatta ve hatta terkettiğim sevgilim ozamanlar biricik aşkıma daha 3.sınıftı ve bırakmak istemedim herneyse biraz acıklı oldu ama olsun icimi döktüm buraya.ama bekle beni eğer bekliyorsan ki eğer ben geliceğim yanına.