CES 2013: Yeni Ürünler, Yeni Trendler

CHIP Online
07-01-2013, 05:29   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Televizyonlar, tabletler, telefonlar, kameralar... İşte CES 2013'te patlayacak büyük bombalar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ce ... trendler_37971.html

Resimlerle: CES 2013: Yeni Ürünler, Yeni Trendler

&lt;span style="text-decoration: underline;">Detaylı CES 2013 galerimiz için tıklayın...</span>


Las Vegas'da yapılacak CES fuarında tüm büyük üreticiler yeni teknolojilerin ve ürünlerin tanıtımını yapacak. 8 Ocak'ta başlayacak fuarda sunulacak ürünlerin çoğu hala çok gizli tutuluyor. Sizler için hazırladığımız dosyada karşımıza çıkması muhtemel ürünlere bir göz atıyoruz.


Yeni yılın ilk günlerinde bu ışıltılı Amerikan kentinde bir araya gelen üreticiler yeni teknolojilerinin tanıtımını yapacak. Görünen o ki 2013'de OLED ve Ultra HD TV rüzgarı esecek. Mevcut ürünler mükemmelleştirilecek, yeni ürünler geliştirilecek. Yeni dev ekranlı, Full HD çözünürlüklü telefonlarla karşılaşacağız. Sayısız ultrabook ve tablete dair haberler duyacak, Nvidia ve Intel'in yeni platformlarıyla tanışacağız. Bu sene fotoğrafçılar da unutulmayacak. Fotoğraf fuarı PMA da CES'in bir bölümü olduğundan yeni yılın dijital kamera modellerinden de haberdar olacağız.


TV: OLED, Ultra HD ve "Gizli" TV


Bu sene televizyon üreticilerinin ağzı çok sıkı diyebiliriz. Şu ana kadar yeni ürünlere dair çok az somut bilgi elde edilebilmiş durumda. Ama 2013'de karşımıza çıkacak iki eğilim şimdiden belli oldu bile.


Ultra HD ve 4K ibarelerinin ardında Full HD'nin iki katı yani 3840 x 2160 piksel minimum çözünürlük sunan bir teknoloji var. 2012'de Sony, Toshiba ve LG 84 inçlik modellerinin tanıtımını yapmış, Samsung 70 inçlik bir ilk ürünü tanıtmıştı. Şimdiyse LG 84 inçlik modelin yanına 65 ve 55 inçlik modelleri koyarak CES'de gövde gösterisi yapacak. CES 2013'de diğer üreticilerin, yeni çözünürlüğü destekleyen çeşitli boyutlarda pek çok yeni modelin tanıtımını yapmasını bekliyoruz. Bu teknolojinin önündeki en büyük engel henüz bu kadar yüksek çözünürlüğü destekleyen herhangi bir film olmaması!


Tüm Konu: CES 2013: Yeni Ürünler, Yeni Trendler

Resimlerle: CES 2013: Yeni Ürünler, Yeni Trendler

Kaynak: www.chip.com.tr