Arkadaşlar benim bir sorunum vardı. Cevabını bulamadım. Şimdi sizlere anlatıcağım yardım edin.
Ben belgelerim dosyasına ters tıklayıp konum ayarını D: üzerine yaptım. Şimdi bazı programlar çalışmamakta
Bunu nasıl eski haline getirebilirim.
Arkadaşlar benim bir sorunum vardı. Cevabını bulamadım. Şimdi sizlere anlatıcağım yardım edin.
Ben belgelerim dosyasına ters tıklayıp konum ayarını D: üzerine yaptım. Şimdi bazı programlar çalışmamakta
Bunu nasıl eski haline getirebilirim.
sen orayı ( C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim ) iken ( D:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim) 'mı yaptın eğer yanlış yazdıysan böyle yap bi dene eğer böyle yaptıysan olmadıysa o ( D:\ ) yi ( C:\ ) yap eğer hiç olmazsa artık format attır başka çare yok
Hayır o şekilde değil
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim
buradaki dosyları direk d: İçine attım
Hayır olmuyor. İşte D: Nin İçerisinde doyalar dagınık bir dosyanın içerisinde değil. İçerisine koyuncada konum değiştirilmiyor. Yani dosyaları tek tek atmayı denedim. Ama olmuyor.
Hayır olmuyor. İşte D: Nin İçerisinde doyalar dagınık bir dosyanın içerisinde değil. İçerisine koyuncada konum değiştirilmiyor. Yani dosyaları tek tek atmayı denedim. Ama olmuyor.Belgelerim üzerine sag tikla özelliklerden konuma git ve varsayilanlari geri yükle deyip uygulaya tikla belgeleri C'ye geri tasiyacak.
sistem geri yükleme yap arkadaşım büyük bir ihtimal sorun kalmaz kolay gelsin...nasıl yapılır dersen netten bak bulursun....
olmayan nedir.sistem geri yükleme yaptın mı olmadı mı ?
ne yaptığını tam olarak anlayamadım her ne yaptıysan aynısını yine yap.dosyanın değiştirdiğinin konumu neyse yine o olarak şeç sende.. eminim ki basit bir sorundur...biraz daha açıklarmısın sorunu??